Pri nas bodo danes sarme malo drugače, pa pire krompir, pa kokosove palačinke, pa morda še kaj. Dan je dolg, pa se morda utrne še kakšna ideja.
pirnica
Pri nas bodo danes sarme malo drugače, pa pire krompir, pa kokosove palačinke, pa morda še kaj. Dan je dolg, pa se morda utrne še kakšna ideja.
pirnica
"Dobro, tema kaj jutri za kosila ni več moderirana in pišite notri, kar želite (le da ni nesramno, kot velja po vsem portalu). Srečno.
Jernej - administrator"
![]()
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nič več ne bomo jedli sirovih lukenj, ampak prave sirove palačinke!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
lp
cervusPri nas danes: krvavice in krompir v kosih ter kislo zelje kot solata.
In tale odločitev, da vse ostane kot doslej, mi je izjemno všeč, saj so taki in drugačni hudomušni in dobronamerni komentarji kot jagoda na torti.
rrr
mnjami, kakšno kosilo: gobova juhica, gosta, s krompirjem, jurčki, žlico ajdove kaše, lepo zabeljena,
+ zraven pa še jabolčna čežana na posteljici piškotov - kupljenih ![]()
Segedin in pire krompir. Za sladico pa veselje, ker je danes en lep, prijazen dan. Plus jabolčno tortico iz baze, navdih dobila od Kaje Eve.![]()
![]()
![]()
![]()
katti, BRAVO
najhitreje rešen "punt" slovenskega naroda v zadnjem desetletju
, sem imela občutek, da je tudi Kulinarika podlegla politiki, čeprav naj bi bila to tukaj "tabu" tema ![]()
za kosilo pa danes segadin, za tiste, ki se po suhoparno napisanih jedilnikih še lovite, naj povem, da recept zanj najdete pod "Syekely golaž", za nekatere poleg krompir v koščkih, za druge pa doma spečen kruh.
Slikic pa ni, ker tudi meni shramba slik ne dela, tako, kot je napisala tudi Trixi
lep dan ![]()
SOBOTA:
Goveji zrezki v omaki, "ščipanci" s slanino, prepražena čebula, zelena solata:

Pozdravček!
P.S. - punt ![]()
![]()
, pa še ven ne bo treba it.
Dragička, sem posvojila tele tvoje ščipance, no, nasvet/recept zanje. So pa res dobri.
pirnicaragu iz puranovih srčkov z vodnimi žličniki in alpska torta (no, ta malo bolj potem, ker se še peče)
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Polnjene paprike