Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas bodo danes sarme malo drugače, pa pire krompir, pa kokosove palačinke, pa morda še kaj. Dan je dolg, pa se morda utrne še kakšna ideja.

pirnica

"Dobro, tema kaj jutri za kosila ni več moderirana in pišite notri, kar želite (le da ni nesramno, kot velja po vsem portalu). Srečno.

Jernej - administrator"

beva

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nič več ne bomo jedli sirovih lukenj, ampak prave sirove palačinke!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp

cervus

Pri nas danes: krvavice in krompir v kosih ter kislo zelje kot solata.

In tale odločitev, da vse ostane kot doslej, mi je izjemno všeč, saj so taki in drugačni hudomušni in dobronamerni komentarji kot jagoda na torti.

rrr

mnjami, kakšno kosilo: gobova juhica, gosta, s krompirjem, jurčki, žlico ajdove kaše, lepo zabeljena, 

+  zraven pa še jabolčna čežana na posteljici piškotov - kupljenih 

majaos

Segedin in pire krompir. Za sladico pa veselje, ker je danes en lep, prijazen dan. Plus jabolčno tortico iz baze, navdih dobila od Kaje Eve.

naor

katti, BRAVO najhitreje rešen "punt" slovenskega naroda v zadnjem desetletju , sem imela občutek, da je tudi Kulinarika podlegla politiki, čeprav naj bi bila to tukaj "tabu" tema

za kosilo pa danes segadin, za tiste, ki se po suhoparno napisanih jedilnikih še lovite, naj povem, da recept zanj najdete pod "Syekely golaž", za nekatere poleg krompir v koščkih, za druge pa doma spečen kruh.

Slikic pa ni, ker tudi meni shramba slik ne dela, tako, kot je napisala tudi Trixi lep dan

babka1951

SOBOTA:

Goveji zrezki v omaki, "ščipanci" s slanino, prepražena čebula, zelena solata:

Pozdravček!

P.S. - punt  , pa še ven ne bo treba it.

Dragička, sem posvojila tele tvoje ščipance, no, nasvet/recept zanje. So pa res dobri.

pirnica

ragu iz puranovih srčkov z vodnimi žličniki in alpska torta (no, ta malo bolj potem, ker se še peče)

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti