| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Danes> Nolina zimska kremna juha, namesto Jutri se začne teden solat v dobri Ah, Ežoj ima spet tako lepo (ker vidim samo eno) baklavo, kot da pričakuje "visoke" obiske. ČE sem čisto odkrita, bi bila vesela, če krvavic ne bi slikali tako pogosto kot jih. NO, slikate jih lahko, samo za božjo voljo, ne objavljajte slik. E, sem se pozabila pohvalit: Včeraj mi je prišla na misel svetovna ideja za božični desert: Kostanjev Creme Brulee. Potem, ko sem imela vse naštudirano, torej, koliko kostanja za eno rundo (4jajca), kaj dodati, da bo okus oplemeniten...mi pride na misel, da bo treba idejo patentirat (se hecam, OK?), poguglam tole mojo pogruntavščino in ugotovim, da sploh ni nova ideja.
|
Majkemi, to pa ti verjamem glede krvavic!! Edino kar imam jaz srečo je to, da jutri odromam v SPARA in kupim 2 pravi DEBELI SLO. KRVAVICI in zelje ter se za kosilo takoooo pogostim, kot nekdaj SONČNI KRALJ, majke mi!!!
Tebi pa trenutno prav nič ne zavidam tega luštanja. Še predobro ga poznam. Ko je že tako daleč, da že prav okusiš vse arome in strukturo, a je vse le fatamorgana. Jaooo.
Ideja je dobra ja. Sedaj sploh, ko se nam v glavah sestavljajo načrti kako in kaj ter kdaj bo vse potekalo za mizo na bož.večer.
Je pa tak kot velikokrat pri kakšni glasbi. Si nekaj žvižgam, deluje sila obetavno, novo, fresh, nato pa čez čas ugotovim, da je to napev ene izmed znane pesmi kakšnega svetovno znane skupine. Jaooooo ---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---