Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes sem se potepala po gozdu z sinčkom. Našla sva sivko, zato kosilo na hitro: juha z svedrčki iz vrečke, panirane palčke, pomfri, krompirjeva solata ( že prej narejena), kumarična solata

Mož jota.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sladica: bananino skutna krema

katti

Pri nas danes,makaroni z zelenjavo(paprika, paradajz, bučke, por) zraven pečen piščanec,solata.

Jutri  bo repa,žganci,pečenica ali klobasa.

Milži

prežganka, polpeti, francoska solata, kavica in bajaderce, lep pozdrav

babka1951

Danes:

ma neeeeeee, to se je neki zamešalo, tole bo menda pravo:

v neki drugi državi temu rečejo podvarak, mi bomo rekli: kislo zelje zapečeno v pečici.

ežoj

katti, kaj je s tisto orado: a je kuhana ali si je slikala surovo?  Če je kuhana, zakaj je zarezana, če je pečena ( pražena ) zakaj tega ni videti?

ežoj

Tudi meni se tista riba zdi surova.

rrr

danes: calzone

mali kuhar

Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z in sladko smetano

breskva

Riba ni bila surova, meso je kar razpadalo, ampak..... Jaz nikol ne vem kako naj to spečem v pečici? V ponvi, v olju gre, tako pa ne. Improviziram. . Danes sem na peki papirju, na začetku sem imela celo zavit.

Sem mela pomisleke ali naj sliko sploh objavim, no pa mogoče pade kakšen dober nasvet.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti