Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Današnje kosilo: pogled na čisto, mirno, jesensko Bohinjsko jezero (hrana je ostala v nahrbtniku, ker so nas že klicali na bus), za pozno kosilo pa na Štajerskem: ješprenj.

Posladek; grozdje in maline direktno z grma v usta. 

rimljanka

Danes smo si privoščili govejo juhico z ribanci in krompirjev zos z mesom iz juhe.

msegov

Vidim, da je bil danes dan goveje juhe.

Za nas so danes kuhali drugi:

goveja juha

odojek, račka, šunka

pražen in pečen krompir

krompirjeva solata, paradižnikova solata

jabolčni zavitek

Balenka

Tople kumare.

Tinky Binky

Ežoj: Ne ga srat no. Smo bili na podobnem jedilniku, le da je bilo količinsko na kubik ter raztegnjeno na kvadrat :D
Goveja jetrca, še malo krvava, čez pa pol polivka iz olivca,peteršilja, česna in soli. Moja nova NAJOMILNEJŠA zadeva za piknike. MMM LOVE IT!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Tudi mi smo ta vikend na goveji juhi.

Včeraj torej goveja juha, govednia iz juhe, pire, špinača in radič.

Danes ponovno goveja juha, balzamični piščanec s pršutom, krompir, radič, za posladek pa jabolčni zavitek.

Vilma

juha z žličniki

dunajci s krompirjem

sladica(tortica iz slaščičarne)

in potem takoj v porodnišnico k sestri!!!

lp

ledenka_

piščančji fileji z gobicami v smetanovi omaki in kruhovi cmoki, zraven solata, za jutri pa se kuha ješprenj.

Ledenka, kaj imate ? Čestitam!!

angie :)

Mi pa danes primerno vremenu -malo mešano po željah družinskih članov -dušeno zelje in pečenica, repa, pire in piščančji fileji. Za jutri pa kuham govejo juho, zraven bo telečja rižota, mešana solata.

Ledenka čestitke!

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes piščančji zrezki v smetanovi omaki s šampinjoni, pire krompir in endivija v solati.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti