prebranac s kranjsko
lp, tatjana
prebranac s kranjsko
lp, tatjana
Najprej sem mislila, da je na sliki prebranec s krajnsko
ste pa nabrali jurčkov![]()
Danes pri nas makaronovo meso in endivija.
msegovAjaja, Tatjana tole je pa več kot dve kili ,kar je prvi greh, drugi pa je, da jih nisi očistila na samem rastišču. Še dobro, da je fotka tako slaba da se vse skupi manj vidi.
hedonistJa kje je pa zdaj slikica????? Bi prišla pomagat čistit....
Danes tople kumare, sem sita rojstnodnevnih zabav....včeraj sem namreč za maminih 70 let spekla dve torti- sacher in eno skutno- sadno....in imam za nekaj časa dosti sladkarij....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
ma slikca je res slaba, še ne znam dobr...pa sem jo snela, sicer nas je v familiji 9 tako, da glede kg ni problema, spucala sem jih pa doma ker mi je tako lažje (tud če ni vse po pravilih)
lp, tatjana
PETEK:
Boranija, zelena solata s paradižnikom; skutni zavitek:

Pozdravček!
Pražen krompir z zeljem in česnom, pečena svinjska rebra, solata.
rosieDomači kunec v zelenjavi, ajdov kruh, paradižnikova solata.
Tinky BinkyTatjana, meni je že včeraj brat obljubil, da mi zjutraj gobe prinese potem pa nič. Ko sem pa tvojo sliko zagledala sem se vsedla v avto in na moj teren. Našla sem nekaj čisto malih jurčkov in to ob 12h..... , veselje nepopisno. Jutri gobova juha in slivovi cmoki ( ežoj kriv).
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes:
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Dušeno sladko zelje