NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pečeno piščančje bedro, "ščipanci", čebulno-korenčkova omaka; zelena solata:

Pozdravček!
NEDELJA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pečeno piščančje bedro, "ščipanci", čebulno-korenčkova omaka; zelena solata:

Pozdravček!
goveja juha z zdrobovimi žličniki
v koščkih krompir, premešan z maslom
na soli pečen piščanec
pečena jabolk z brusnicami
radič s česnom in bučnim oljem
Pri nas pa je danes po želji najmlajše slavljenke goveja juha z rezanci, polnjena piščančja prsa brez kosti (s kruhom), poleg pečen krompir, zelenjava na maslu, zelena solata, sladoled. Popoldne še jagodna tortica in praznovanje s peko na žaru in nekaj solatami.
http://www.mojalbum.com/tajdapiščanec v soli
pečen krompir
endivija in radič s krompirjem
cupkakes in ![]()
Brando, pečeno je ( včeraj na žaru, kot je tudi videti ), 11 čevapčićev, en ( manjši ) melancan in nekaj koščkov jetrc, za muce, da dajo mir. Če verjameš ali ne, za mene je tudi to bilo preveč, dva čevapčića sta ostala in pojedena danes pri zajtrku.
Danes, boranija:
Pri nas danes roštiljada:
perutničke, vratovina, hrenovke, ćevapčiči, bučke, melancane, paprike.
Kumarična solata, paradižnik s papriko, krompirjeva soalata.
, ![]()
![]()
Danes: korenček z mesom, kruhovi cmoki, zelena solata, vanilijeva krema z višnjami
breskvaDanes: Malo domačega popečenega krompirčka, ena pečena letanca, paradižnikova solata in domače vložene paprike z dosti česna in olivca.
Jutri: Rukula, redkvice in pohana marela
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Naj mi bo smetenje oproščeno, če tole to je. MBrando, a prav razmišljam, da je letanca, kurja fafla, perutnička lepše povedano? Danes prvič slišim (vidim) ta simpatičen izraz, pa ugibam.![]()
![]()
zeta
Hehe, te frflotke pa imajo imen!
Danes juha, reciklaža mesa iz juhe:
skleda radiča, teran
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Špageti karbonara