NEDELJA:
Kurja juhica (od včeraj); goveji zrezek v vinsko-korenčkovi omaki, vlivanci z drobtinami; mešana solata (zelena, paradižnik, paprika); robide s smetano:

Pozdravček!
NEDELJA:
Kurja juhica (od včeraj); goveji zrezek v vinsko-korenčkovi omaki, vlivanci z drobtinami; mešana solata (zelena, paradižnik, paprika); robide s smetano:

Pozdravček!
Včeraj kosilo pri nevesti:
kokošja juha z jetrnimi knedli,
solata,
piščančji zrezki, svinjski zrezki, mesna štruca
kava pecivo, potica
Balenka![]()
Včeraj: Akcija ob 2.00 z vstajanjem, gasa v TOLMIN, postavitev stojnic za naš lokalni klub na METALCAMPU, šibanje nazaj, FERAGOSTA, VROČINA, ovinki ker smo pozabili naročiti kozarce, ponovno po stranskih cestah, gužva, avti kuhani ob poti (ne, tega nisva jedla. Not good, baje), ob 14.30 v Mbju, KORUZNA POLENTA, KISLO MLEKO, NAREZANA SVEŽA ZELENJAVA
Danes: Sveže narezana domača zelenjava, čebula itak vsaki dan (VSAJ POL GLAVE, saj jo OBOŽUJEM), 1/2 popečenega jajčevca na olivnem olju,šnita gran padanota, šnita SPAR LIGHT sira in šnita kozjega sira, vložene kumarce, čebulčeki, dionska gorčica
Jutri: pa da ne kje žganci. Odvisen sem od njih!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
včeraj: zelenjavna juhica, slivovi cmoki
danes: kaneloni, paradižnikova solata
angelcaVčeraj je bilo delno pojedeno dušeno tanko pleče, danes reciklaža delno nepojedenega
tiha solata, voda, vino
lp ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mzm
pohan zajček, pražen krompir, paradižnikova solata
BalenkaDanes kuha mož....pustim se presenetiti :)![]()
Danes, boranija,solata,
in sladoled.
Včeraj: najprej zelenjavna juha (bučke, korenje, stročji fižol, grah, brokoli), kasneje pišč. file na čebuli; kuhan, nato še malo popečen krompir, korenje in bučke
Danes: piščanjčja bedra, pečena v pečici, pire, bučkina omaka, paradižnikova solata
shari2007
v soboto in nedeljo sem bila v Italiji pri prijateljih, ki imajo restavracijo, tako da sem jedla pri njih. (takšne zelenjavne pizze nisem še nikoli jedla, tooliko zelenjave, bučke in melancane na pizzi, pa so bile predhodno popečene na žaru, da o lazanji in sladicah ne govorim)
danes : panirani melancani, narezan paradižnik s soljo, vaniljev puding
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Kitajski rezanci s piščancem