Danes: mineštra z zelenjavo iz spodnjevipavske doline ![]()
kruh in grickanje popečene čičerike
(sončnica je za prehranjevanje z očmi
)
Madonca, kak vabljiv kos mesa, mamamia!
lp
mzm
Danes: mineštra z zelenjavo iz spodnjevipavske doline ![]()
kruh in grickanje popečene čičerike
(sončnica je za prehranjevanje z očmi
)
Madonca, kak vabljiv kos mesa, mamamia!
lp
mzm
Včeraj: Špageti in omaka z mletim mesom, zelena solata s feta sirom
Danes: Pečene domače piščančje bedrce, mladi domači krompirček, domača zeljna solata
Jutri: Kumare s krompirjem in pečeni svinjski zrezki na žaru
Pojutrišnjem: Boranija in čokoladne palačinke
Po-pojutrišnjem: Mesna lazanja in zeljna solata (še zadnja glava zelja z domačega vrta - smo bili zelo pridni, smo vse pojedli)
tejčola
MZM: Madonca, kak vabljiv kos mesa, mamamia!
Ma kaj morem, jaz sem iz kategorije moje tašče, ki pravi: Naj bo mucek ali pesek, samo da je mesek!
Tale steak danes je res teknil!
Sedaj že včeraj: mlinci in sv. prata(je že dolgo ni bilo, bi lahko bila tudi sveta), zeljna solata.
Balenkamamamia: Vi ste kot moj papan in nono xD
Jaz pa sem se vrgel po ne vem komu. Samo da je skleda SOLATE, pa sem HAPPY ![]()
Potstickers in mala solata, razgled pa...aaaaah. In to preden so eni nagci mimo prikolesarili. :)
Lepo nedeljo vsem.
danes: golaž in krompirjevi svaljki, stročji fižol s česnom na solato
mali kuharPečeno žrebičkovo meso, pražen krompir, pesa v solati, zelena solata, za sladico trifle z vanilijevo kremo in pomarančami.
Tinky BinkyNEDELJA:
Goveje-kurja juhica /od včeraj/; pečen jagenjček s krompirjem posuto s česnom, peteršiljem in sezamom; zelena solata:

Za jutri že pripravljeno, peče se v pečici - mix: filane paprike, čebula in paradižnik:

Pozdravče!
Danes pri nas: hladna
juha
, omaka iz koščkov govedine in lisičk v rahli smetanovi omaki, z začimbami in peteršiljem, široki rezanci, rumeni in zeleni, endivija v solati, belo
in
.
Zdajle vzhajajo orehovi štrukljeci (preprosto potično testo, namazano s smetano, posuto s sveže naribanimi orehi), zvito in narezano na štrukeljce, zraven bo
in
. Vzhaja tudi hleb kruha (krušna, bela in moka iz tatarske ajde). Vroče je tako ali tako.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Kitajski kruh