Danes smo si privoščili pečene svinjske kareje, pražen krompir, endivijo v solati s čičeriko.
msegov
Jajčevci z rižkom
Danes smo si privoščili pečene svinjske kareje, pražen krompir, endivijo v solati s čičeriko.
msegovDanes: pečeno jagnje v ponvi, pečena zelenjava, kruh, kumarice in paradižnik s čebulo v solati
teran, voda
lp
mzmdanes: piščanec na žaru, pire iz cvetače, solata
mali kuharOcvrte girice
,
s petršiljem in ![]()
Danes: zelenjavna juha, zrezki z gobicami, kuskus, zelena solata
Jutri: dušene bučke, pire krompir, mesni polpeti
matejaozPečen kifeljčar in bučke, paradižnikova solata s kumaro. Vse z domačega vrta. Sladica bo zvečer, najbrž breskov potresenec.
abyVčeraj goveja juha z rezanci, testenine z mesno in paradižnikovo omako, paradižnikova solata
Zame file postrvi z mandlji.
Danes zelenjavna juha, palačinke
Kjer je volja, tam je pot. TrixiZelenjavni zrezki, paradižnikova in zelena solata.
Tinky BinkyDanes:
- predjed: ena skledurina zmešane solate
- glavna jed: plevel z jajci
- pojed: hruške debeluške, sir in vino
Posladek:
- gmajna na Gorenjskem in mimogrede eno dobro delo......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes nismo jedli nič konkretnega - vsak se je znašel po svoje, jaz sem si privoščila čisto domačo solato - paradižnik, paprika, korenček, čičerika in čebula. Izjemno okusno. Posladek: sladke, sočne breskvice. Jutri kuham marmelado. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Piščančja juha s tortelini