Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:
WIIIIIIIIII, legenda! Vse je šlo kot po maslu. Razen da sem dal preveč čilija v lovski golaž (moji starši ne smejo preveč pikantnih zadev) je bilo kosilo popolni uspeh. Mamika so pač manj golaža a zato več popečene grahove polente in solate. Celo po moje narejena solata jim je bila super, kar pomeni, da jim je bila dovolj slana (no ok, razen očetu. On pa je res tapravi ej!), kisla, dovolj čebule in česna. Namesto sira v slanici sem dodal kremasti česnov zeliščni sir (mehki kot puter).
Za piko na i (kot rada porečejo moja mamika) pa so bile bezkove palačinke z domačo skuto, 2 vrstama domače marmelade in rahlo popečene v pečici na funkciji ŽAR.

Ne bi mogel biti bolj vesel, saj sta mi starša zadovoljna in sita zapustita stanovanje.
Najlepše priznanje za mene pa je bil pogled na prazne krožnike, lonce in kozarce. Niti za kakšno miško ni ostalo.
Skratka, PERFEKTNO.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

zajčkov paprikaš, široki rezanci in zelena solata

Balenka

Danes bo pri nas v pečici zapečeni fileji osliča, krompir v kosih, prva domača špinača -kupljene ne morem, ta je pa res okusna- pa domača solata.

msegov

Midva pa sva danes govejo juho (on z zlatimi kroglicami, moja malenkost pa kar čisto), govedino iz juhe, pire krompir, kuhano zelenjavo (cvetača, brokoli, korenček) in zeleno solato z redkvico. Bilo je

Zdaj pa me že čaka cappuccino...

Lotti

Moji danes juho z rezanci, včerajšnjo musako, šobsko solato

Jaz pa poleg juhe kraljevske gambere v sladki čilijevi omaki z zeleno solato in dodatkom šobske solate.

Sladkanje z nutelino torto in češnjami( jih imamo zelo malo, ker so zelo drage)

Jutri pa gremo na kosilo v prenovljeno gostilno v bližini.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Korenčkova juha z grahom, pečen zajec z zelenjavo, čičerikin pire, zelena solata.

Tinky Binky

goveja juha, govedina iz juhe, mladi krompir, dušeno mlado zelje, breskvice. Še zdaj lovimo sapo. 

Sonja

jota

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 26. 2012 20:08

SOBOTA:

Pečena riba, "kifelčar", zelena solata:

Pozdravček!

Pri meni danes za kosilo:

ma ne, tole je bilo za okrasek. Za kosilo:

uf, tudi tole ni, tole je bil posladek, tole s slikami se vse neki zamešalo, bo treba šefa obvestit.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti