Govejo - kurja kostna juha z gresovimi knedelčki
Zapečena ajdova kaša
Pečene perutničke
Kumare v solati z mladim sirom
Rdeča pesa
Jutri : ostanki in skleda solate
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteGovejo - kurja kostna juha z gresovimi knedelčki
Zapečena ajdova kaša
Pečene perutničke
Kumare v solati z mladim sirom
Rdeča pesa
Jutri : ostanki in skleda solate
http://www.mojalbum.com/jagikroki/torteVčeraj smo se potepali po Krasu, zato okušanje pancete, pršuta in terana.
danes: pečen piščanec in krompir, skleda solate, za sladico ocvrt bezeg in jagode.
rosieDanes: pecena riba, na maslu popeceni belusi s parmezanom.
Gnes: ![]()
češnje, veliko češenj, ceni navkljub (se rajši odpovemo drugim rečem, na primer gostilnam
)
lp
mzm
Uf uf, kako lepa skodelca, miškazmokce!
Pri nas danes:
- krompiruša na žlico![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
PONEDELJEK:
Čorbica na podlagi reciklaže - juhica od včeraj, nekaj govejega repa, dodatek zelenjave, za zgostitev rosilini; na sladkem področju tudi reciklaža iz ostankov palačink od sobote - premazane s smetano, jajcem in kokosom, prelito s sladko smetano ter zapečeno (pregrešno dobro):

Pozdravček!
Danes: "bogata" solata: zelena solata, paradižnik, nariban sir, pečen piščančji file, kruhove kocke, rukola, jogurtov preliv
Jutri: pica
Sreda: zelenjavna juha (vse domače: mlad korenček, mlad grah, mlad krompir, mlada kolerabica, njami), pa gratinirane palačinke
matejaozDragička: Porečem samo NOM NOM NOOOOOOOM in ESKVIZI![]()
. Kar vidim se, kako lepo bi moja žlica pasala v tistogosto juhico
. Da vas nekoč ne presenetim na domačem pragu![]()
Danes: Nekaj malega krompirjeve solate (darilo dobrega prijatelja, ker je spet pretiraval v količini sestavin za par ljudi in tako sem jaz ponovno njegov koš
), polovička popečene hrenovke in paradižnikova solata.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Danes goveja juha, riži bizi, nekaj malega mesa, paradižnikova solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixifižolova mineštra s korenčkom
gibanica
pozno popoldne pa kuhanje češnjeve marmelade
lp
ledenka_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečenice na leči

Fini mini Bamboloni