Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Govejo - kurja kostna juha z gresovimi knedelčki

Zapečena ajdova kaša

Pečene perutničke

Kumare v solati z mladim sirom

Rdeča pesa

Jutri : ostanki in skleda solate

http://www.mojalbum.com/jagikroki/torte

Včeraj smo se potepali po Krasu, zato okušanje pancete, pršuta in terana.

danes: pečen piščanec in krompir, skleda solate, za sladico ocvrt bezeg in jagode.

rosie

Danes: pecena riba, na maslu popeceni belusi s parmezanom.

Amelia

Gnes:

češnje, veliko češenj, ceni navkljub (se rajši odpovemo drugim rečem, na primer gostilnam )

lp

mzm

Uf uf, kako lepa skodelca, miškazmokce!

Pri nas danes:

- krompiruša na žlico

Mygrace

PONEDELJEK:

Čorbica na podlagi reciklaže - juhica od včeraj, nekaj govejega repa, dodatek zelenjave, za zgostitev rosilini; na sladkem področju tudi reciklaža iz ostankov palačink od sobote - premazane s smetano, jajcem in kokosom, prelito s sladko smetano ter zapečeno (pregrešno dobro):

Pozdravček!

Danes: "bogata" solata: zelena solata, paradižnik, nariban sir, pečen piščančji file, kruhove kocke, rukola, jogurtov preliv

Jutri: pica

Sreda: zelenjavna juha (vse domače: mlad korenček, mlad grah, mlad krompir, mlada kolerabica, njami), pa gratinirane palačinke

matejaoz

Dragička: Porečem samo NOM NOM NOOOOOOOM in ESKVIZI. Kar vidim se, kako lepo bi moja žlica pasala v tistogosto juhico. Da vas nekoč ne presenetim na domačem pragu

Danes: Nekaj malega krompirjeve solate (darilo dobrega prijatelja, ker je spet pretiraval v količini sestavin za par ljudi in tako sem jaz ponovno njegov koš ), polovička popečene hrenovke in paradižnikova solata.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes goveja juha, riži bizi, nekaj malega mesa, paradižnikova solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

fižolova mineštra s korenčkom

gibanica

pozno popoldne pa kuhanje češnjeve marmelade

lp

ledenka_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti