PETEK:
Čevapčiči, pečen krompir, pečena paprika posuta s česnom; zelena solata z mlado čebulo; jagode:

Pozdravček!
PETEK:
Čevapčiči, pečen krompir, pečena paprika posuta s česnom; zelena solata z mlado čebulo; jagode:

Pozdravček!
Musaka, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPolnozrnati špageti, mesne kroglice v omaki, solata.
Tinky BinkyPiščančja obara z žličniki.
rosieDanes se mi neki ni ljubilo nič posebnega ( ja, ko se neha pouk, se študentje včasih polenijo
):
Kot rečeno, danes smo si privoščili prvi ocvrt bezeg letos. Njaaammmm :) Zraven pa skledo zelene solate.
msegovdanes: zrezki v smetanovi omaki, kroketi, jaz sem jedla v službi: pizza bianca z gobicami( sir, mocarella,brie sir,feta sir, kisla smetana, skuta, praženi jurčki)
za vikend imamo tekmovanje in bomo kuhali naslednje:
sobota: ombolo na žaru s sirom, mlad krompir, skutno-breskova krostata
nedelja: čevapčiči v lepinji s sirom, morda kakšna solata
predvsem velikoooo mrzle vode in upajmo da po koncu tekmovanja še šampanjec :)))
lp
ledenka_| irenakr je napisal/a: |
Danes: kurja juha z rezanci, sladko zelje, pečena hrenovka in pire krompir. lp
|
Včeraj - Piščanjčja obara.
Jutri - Mesna lazanja (s špinačnimi testeninami) in zelena solata iz vrta (z jajčko, krompirčkom in drobnjakom).
Pojutrišnjim - Goveji golaž z zdrobovimi cmoki
tejčolaDanes , jetrca v omaki ,polenta, solata![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Šahovnica

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)