danes je bila bučkina juha in njoki s sirovo omako :)
Zuckerfee
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
danes je bila bučkina juha in njoki s sirovo omako :)
ZuckerfeeEžoj to poje Riblja čorba - Amsterdam. Kaj dobim za nagrado? Prava pesem zate, rad potuješ, pa tudi ribjo čorbo imaš pogosto na mizi.
minka2Danes: Že omenjeno v prejšnem postu :>
Vikend projekt: 3 različne vrste keksov.
Trenutno: počiva testo za POLNOVREDNE ROŽIČEVE KEKSE
V pripravi so: ČAJNI SCONES
Jutri: Slivovi in marelični domači cmoki iz polnozrnate moke posipani z makom v sladkorju, domači kompot
Zjutraj pa še naredim: Chocolate chip cookies z koščki čokolade in grobo mleto morsko soljo
---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---
Pijana tuna po toskansko, njoki in zelena solata.
Tinky BinkySOBOTA:
Goveja juhica; riž posut s korenčkom, grah v omaki, nadevan puranji zrezek - paniran; zelena solata; rolada:

Pozdravček!
Goveja juha, pire krompir, korenčekova omaka in govedina iz juhe. Pa zelena solata.
Vilma
Lazanja in kislo zelje v solati.
msegovdanes sem naredila odlično musako iz baze(musaka tedy),ki naj pripomnem da je po mojem mnenju in mnenju domačih najboljša musaka do sedaj :) zraven pa velika skleda motovilca :D
sabinčicaPozdravljeni!
danes za kosilo
sarma
za sladico
babičina dobrota, kavica
dolenc52Danes sva imela na obisku eno mlado družinico, pojedli smo: mini kanapeje s sirom in suhim sadjem, rolado iz oreščkov z nadevom iz lososa in philadelphia sira, sir v marinadi iz kaper, domače štručke. Glavna jed: pastičo iz paradižnikov in riža z nekaj mocarele, zapečen do hrustljavega v pečici. Sadna solata, in za neuničljive še millefoglie tortica. Za vse pa kavica.
LP
Saša
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton