Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes je bila bučkina juha in njoki s sirovo omako :)

Zuckerfee

Ežoj to poje Riblja čorba - Amsterdam. Kaj dobim za nagrado? Prava pesem zate, rad potuješ, pa tudi ribjo čorbo imaš pogosto na mizi.

minka2

Danes: Že omenjeno v prejšnem postu :>
Vikend projekt: 3 različne vrste keksov.
Trenutno: počiva testo za POLNOVREDNE ROŽIČEVE KEKSE
V pripravi so: ČAJNI SCONES

Jutri: Slivovi in marelični domači cmoki iz polnozrnate moke posipani z makom v sladkorju, domači kompot

Zjutraj pa še naredim: Chocolate chip cookies z koščki čokolade in grobo mleto morsko soljo

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 21. 2012 07:14

Pijana tuna po toskansko, njoki in zelena solata.

Tinky Binky

SOBOTA:

Goveja juhica; riž posut s korenčkom, grah v omaki, nadevan puranji zrezek - paniran; zelena solata; rolada:

Pozdravček!

Goveja juha, pire krompir, korenčekova omaka in govedina iz juhe. Pa zelena solata.

Vilma

Lazanja in kislo zelje v solati.

msegov

danes sem naredila odlično musako iz baze(musaka tedy),ki naj pripomnem da je po mojem mnenju in mnenju domačih najboljša musaka do sedaj :) zraven pa velika skleda motovilca :D

sabinčica

Pozdravljeni!

danes za kosilo

sarma

za sladico

babičina dobrota, kavica

dolenc52

Danes sva imela na obisku eno mlado družinico, pojedli smo: mini kanapeje s sirom in suhim sadjem, rolado iz oreščkov z nadevom iz lososa in philadelphia sira, sir v marinadi iz kaper, domače štručke. Glavna jed: pastičo iz paradižnikov in riža z nekaj mocarele, zapečen do hrustljavega v pečici. Sadna solata, in za neuničljive še millefoglie tortica. Za vse pa kavica. 

LP

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti