Danes: piščančja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki iz črnih trobent, špecli, solata
Jutri: paradižnikova solata, ribe na žaru
Nedelja: lignji na žaru, blitva, krompir
matejaozDanes: piščančja juha z rezanci, goveji zrezki v omaki iz črnih trobent, špecli, solata
Jutri: paradižnikova solata, ribe na žaru
Nedelja: lignji na žaru, blitva, krompir
matejaozriževe testenine in omaka s puranjim mletim mesom, zelena solata.
NaturensGalleriPETEK:
Korenčkov pire, špinača, oslič in osličev file, zelena solata:

Pozdravček!
Pri nas danes makaroni z dvema različnima omakama- mesno in paradižnikovo, zelena solata
Jutri: goveja juha z rezanci (domači od mojega ustvarjanja včeraj), telečji file, pražen krompir, kuhan brokoli, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
pečeni puranji zrezki
pečeni makaroni
solata
čokoladna torta z jagodami
Danes: Tanka kot papir pizza Margherita originale iz polnozrnate moke + skleda mešane solate
Jutri: Paradižnikova juha, solata z mozarello ali pa nekaj iz bučk. We shall see!
Krompirjeva zloženka z mletim mesom, solata

Sladica: ena ura toning Zumbe potem pa še power aerobika :)
BojancaPri meni danes čorba od čemaža, ma, pomladanska poezija :
ah, kaj vam to govorim, vas bolj zanima kolk golov zabije Mesi, kot poezija. A se spomnite, one pesmi od prej? Nobeden ni uganil kateri pesnik je tisto spesnil. Pa vam bom mal pomagal: pesma je Amsterdam, in ni je napisal niti Lorca niti Puškin, morda je Rilke ali Majakovski? Evo še nekaj verzov iste pesmi in refren:
Kučići po ulicama kaku
cipelo sam umaz o govancom
oče da me grizajo u mraku
da se ne bi osečalo strancom
in refren:
U kafanu pušu marihuanu
ili neku drogu piju s nogu
te sam noći spavalo pod šankom
da se ne bi osećalo strankom.
A kdo morda ve? Pa ne bo valda miška, da šeta mojom ulicom?
Žal je v foring lengviđizu, bi je bilo treba prepesnit.
ežoj
Aha, a kar Amsterdam. Le od kod ti ta pesem?
Danes pri nas po petkovo skromono, a dobro, izpod kuhalnice mame: paradižnikova juha z domačimi rezanci, skuten palačinke iz pečice. Sir za pokušino, od velikega hlebca, sem odkrila industrijsko trgovino Pomurka v prestolnici...sem si jo do podrobnosti ogledala in se pogovorila s prodajalko, izjemno prijazna je, moram reči, ker se je taka ploha ![]()
ulila, da......sem raje počakala ![]()
Saj bi recitirala kakšno o jagnjetu, pa se bojim ![]()
zraven še skleda zelene solate
, pa samo čevlji mi manjkajo, da idem tvojom ulicom, ežoj!
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Rezanci Barilla s slanino in gobami