Danes poletno kosilo: dve fritati (ena z bučkami, druga s porom in malo pancete), bruskete s paradižnikom in skleda zelene solate!
Popoldne zame instant kavica :)
![]()
Danes poletno kosilo: dve fritati (ena z bučkami, druga s porom in malo pancete), bruskete s paradižnikom in skleda zelene solate!
Popoldne zame instant kavica :)
![]()
Včeraj pražen krompir in goveji zrezki v hrenovi omaki in zelena solata
Danes zelenjavna rižota in solata
tanjajDanes: 2 lumpi hrenovki, domači ajvar, dionska gorčica, feferoni olive + veliak sklede endivje z svežo kumaro in paradižnikom
Jutri: pirini špageti in olivno česnova omaka + SOLATA
Petek: domača Pizza Margherita iz polnozrnate moke
Danes:
Sploh ne vem, kako bi se temu reklo s enim kunštnim ( francoskim po možnosti ) imenom. Kakorkoli, to ima veliko stičnih točk s poezijo ( jaz pa pridem skor kot en poet ). Če je že tako ( a je 100% ) evo del ene pesmi:
Neko mi je ukrao biciklo
jer ga nisam dobro vezo lancom
na biciklo ovde sem naviko
da se ne bi osećao strancom.
Ja, ja, saj vem, pesniške duše kar vzdihujajo in tuhtajo: a je Lorca, ali Puškin ali kak drug znan poet.
Jaz pa zanalašč ne povem ( da je v forng lengviđizu ste itak že ugotovili ).
ežojSREDA:
Makurončki z mesno prelivko, radič zabeljen s krompirjem in ocvirki:

Pozdravček!
Danes goveja juhica z rezanci in solata s piščancem in jogurtovim prelivom. Sladolet s karamelo. ![]()
palačinke, jagode
ledenka_Krompirček, špargljevi zvitki in solata..

ežoj, samo, da ti je pasal! Vseeno lahko poveš pesnika, drugače neću da idem tvojom ulicom ![]()
Danes smo bili v zelenem: rjav basmati riž z zelenimi šparglji (vmes tudi kaškna brščika)
skleda zelene solate in zélen
lp![]()
ua, kako lepo zgledajo tile šparglji na unih slikicah.
Pri nas pa paradižnikova solata, salama in kruh.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom