segedin, mešana solata
Balenka
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
segedin, mešana solata
BalenkaPONEDELJEK:
Govedina na trakce, por, mlada čebula, paprika, šampinjoni - vse zalito z vinom, vlivanci, zelena solata; šarkelj /a la Teta-torta/:

Pozdravček!
Danes sem scumpral: Zeliščno jajčno omleto, noter pa nafilal šampinjone, čebulo,česen,grah,češnjevce
Jutri: končno spet jetrcaaaaaaaaaa, gora čebule in fini domači mlinci, kateri se kar v kašo spremenijo, ko jih namočiš. Nič kuhanja. mmmmmm
Danes sem si privoščila govejo juhico z rezanci in veliko šopsko solato.
msegovVčeraj na televiziji slišim, da premal jemo rib in , da so ribe zdrave.
Napotim se do vaškega ribnika in možakarja vprašam, če so jim ribe zdrave. Mal me čudno gleda in reče: seveda so zdrave. Evo:
xx
yy
TOREK:
Ričet z narezano klobaso:

Pozdravček!
juha, solata, kruh
lp
ledenka_Goveji zrezki v smetanovi omaki z gobami
Mešana solata
Včeraj piščančja bedra , mlinci in rdeča pesa . Danes skutine palačinke ( pečene včeraj zvečer) s skutinim nadevom in popečene v pečici ter breskov kompot. bilo je njamiiiiii. L.p.
MafinTorticaParadižnikova juhica, svederčki z bučkami, papriko, češnjevim paradižnikom, koruzo in baziliko, solata.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoki s šampinjoni in modrim sirom

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako