Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem.
Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila
.
Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem.
Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila
.
| Mayisa. je napisal/a: |
Fantazijski narastek moje tete Rozike, regrat in motovilec s krompirjem. Že dolgo nismo imeli tako dobrega kosila
|
Vraga... a tudi vi ste danes pri nas jedli kosilo??? ![]()
![]()
![]()
Danes pri nas bolj nezdrava hrana- pomfrit, ocvrte bučke, francoska s.;
včeraj- cmoji iz skutnega testa s češpami in margolanin( mirobalane) kompot
Včeraj smo imeli lazanjo, regrat in motovilec v solati
danes goveja juha, zapečen stročji fižol, popečeni piščančji zrezki, solata se ponavlja, če imam le čas nabrat
popoldne bo še vanilijev puding z gozdnimi sadeži in smetano
tabuDanes: kurja juha z rezanci, sv.reberce po teksaško, ajdova kaša z zelenjavo, povaljan krompir k mesu in regrat,radič solata, za sladico jagodičevje s smetano (je treba porabit staro zalogo) in kozarček belega.
lp
Danes pri nas ,juha,piščanec,svinski zreski, pražen krompir,regrat s krompirjem.
Za sladico jabolčno pecivi,![]()
Danes zelenjavna juha, skleda regrata s krompirjem in pecivo na hitro, neznanega imena, a dobrega okusa
Čestitke vsem našim politikom ob njihovem praziku!
lp![]()
mzm
Danes goveja juha in pečena postrv + kuhan krompir, razmišljam pa še o nečem sladkem ![]()
![]()
Miška, kosilo in čestitke ![]()
Jaz pa čestitam za praznik vsem nam podložnikom. Vsak zase naj premisli, zakaj!![]()
Danes smo hrustali še ostanke od včeraj, ko smo imeli goste in temu primerno skuhala prevč.
Danes najprej okušanje istrskih dobrot na pohodu, nato pozno kosilo - pirini špageti s tuno in paradižnikom.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Bujta repa