Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Mešana solata, z jogurt/dionskim prelivom, kuhanim jajčkom ter popečen ostanek slanine,katerega sem malo popekel in dal na vrh solate. Tega je bilo tako malo, da še okusa ni dalo, kaj šele nekih gastronomskih nebes. Pa dobro, je bilo kot nekaj malo maščobe poleg, če ze olja nisem dal.

Jutri: Se ruvajo štori pri starših na Pohorju z družbo, pol pa piknik kot se šika, za mene tardeči za prijatelje pa pivičko!

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Pri meni danes GENSPAP:

ja, kaj manjka gensko spremenjenim paprikam? dve papriki je skor kilo. Pa sploh, kaj se kremžite, kosilo je čist zdravo: tist česen je dober in proti notranjim zajedalcem ( baje tudi zunanjim ), in proti visokem pritisku, in nizkem, holesterolu, je naraven antibiotik, proti urokom, dober je za zobe ( seveda, če jih imaš ), proti čarovnicam, isterivanje hudiča si ne moremo zamislit brez česna............. skratka sama ena medicina enaindvajsetega stoletja s pridihom šesnajstega...........

ežoj

Danes: kurja juha z ribano kašo, pražena kurja jetrca, krompir  v kosih in radič ter regrat v solati in pa .

Lep dan!

irenakr

ežoj: Multi kulti zdravju manjka črni hleb! No, tudi pirin,ajdov,ržen,polnozrnat ali pa zrn poln je lahko. Le bel bode v oči

Irenakr: Tako se to dela ja!! NOM NOM NOM

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes sva jedla zunaj:

zame lignji na žaru in girice, zanj tunin steak, za oba blitva s krompirjem in mešana solata.

rosie

Danes špinačna torta, z res veliko česna (ežoj, kako kaj družabno življenje, združimo ?)

skleda regrata s krompirjem

lp

mzm

Pirini rezanci s češnjevim paradižnikom, pršutom in čemaževimi cvetnimi popki... vse skupaj na rukoli.

Zimt

Danes: Sneg na Pohorju. Posledično preklic UDARNIŠKE AKCIJE in PIKNIKA!!! J****I SNEG in VSE SKUPAJ, kar onemogoča dobro, pošteno, človeka vredno delo. In tako bom ponovno pristal na nekakšni alterantivi tipa zajec footer :((
Če komu ostane, glede na to da se za nedeljo veliko kuha, kaj za na krožnik in mu ni odveč deliti družino z neznancem, se priporočam. Boljše to, kot pa vegetirati doma

V petek me je doma že čakala blitvina juha s kockicami trdo kuhanega jajca, praženec z marmelado sem izpustila.

Včeraj: polnozrnata pica z zelenjavo (zame), druga polovica za močnejšo polovico je bila klasična

Danes: na praznovanju r.d. bo piknik, menda se snegu ne bomopustili motit, torta pa že čaka v hladilniku.

Ninja24

Petek: pečenka, pečen krompir, regrat; včeraj: nič konkretneg; danes: štefani pečenka, pire krompir, dušena zelenjava, regrat. Za sladco pa še čokoladno-mascarponejeve kocke.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 01. 2012 10:49

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti