Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zrezki v smetano-gobovi omaki, polenta, popečena na masti in čebulica v kisu.

lp

cervus

Danes pri nas: juha s fritati, kislo zelje s svežimi, domačimi ocvirki, krvavica, fižol sivček, pozneje pa fernandoti po moje, , zunaj pa v rahlem vetru plapola zastava, ptički pa se pasejo na sončnicah v hišici in na lojnih pogačah na figi in češnji.  Praznični dan je. Ja, pa še po belem kruhu bo zadišalo.

rimljanka

Ja, prazničen dan je, jaz bom šla na Prešerca zdajle ob dvanajstih.  Potem pa kaj dobrega pod zob.

naor

Danes po dolgem času: NEBOKILLER (polnozrnata francoska, kuhan pršut, ementaler, kisle kumare,olive) z 0.5l jogurtom ter en dober film, pri najbolšem prijatelju.

To je taka, mala tradicija in ena fora, še iz časov ko sva skupaj delala v eni firmi in je to bilo najino kosilo..ahh, nostalgija

MBrando

Danes za nas svinjsko-goveja juhica z domačimi rezanci, meso iz juhe, krompirjev zos.

Ampak vedno se najde nekdo, ki mu (spet!!) nekaj ne paše! Ah ta nori svet!

msegov

SREDA:

Česnova juhica; 

rizi-bizi, piščančji želodčki v vinski omaki; zelena solata:

Pozdravček!

danes kisla juha z ješprenom, pa domači krofi. Kak smo se napokali, zdaj pa na sneg sankat!! LP

Merjinaa

Pri nas smo se danes šli ekstremno umetnost - kljub vsemu je dan kulture in umetnost je kultura! Smo skemijali odlične zavitke .. kaj pa je notri pa tud jaz ne povem! :)

dare_dr

Danes: puranja pečenka, domači štruklji, solata in borovničev zavitek.

Zdaj grem pa peči varaždinske klipiće. No bomo videli ali so res taki, kot govorijo. Namreč dobri.

Migla

Dnes: segedin golaž, pire iz leče ter .

Po kosilu pa še in biskvitno pecivo s pudingom. Drugič moram več lukenj naredit.

Lep praznik!

irenakr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti