naor,
to je pa ideja za jutri poskusit, ena pašteta mi že kar dolgo leži v hladilniku. Pri nas v menzi smo v tistih časih večkrat dobili speštan doručak z jajci.
Sonjanaor,
to je pa ideja za jutri poskusit, ena pašteta mi že kar dolgo leži v hladilniku. Pri nas v menzi smo v tistih časih večkrat dobili speštan doručak z jajci.
SonjaDanes: kruhov cmok z drobtinami, piščančji file z zelenjavo, kitajsko zelje v solati s fižolom
breskva
Mi se že pripravljamo na kulturni praznik tako da smo imeli pravo slovensko kosilo: goveja juha, restan krompir in govedina... na vrh pa krof... da se pripravimo še na pust! Pri Ežoju pa: kaj pa vem verjetno spet uno s cimetom?
dare_drJa, Miška, "tole" sem mislila. ![]()
![]()
naor
PIŠČANČJI MEDALJONČKI PO PARIŠKO- OCVRTI V SVINJSKI MASTI, TENSTAN KROMPIR NA LEPO POPRAŽENI ČEBULCI, ZA SOLATO PA PUTRCA ALI PA RDEČA PESA NJAMII
piki-poki
JUTR NA SLOVENSKI PRAZNIK PA BO NEKAJ IZ BIFTEKA :-P
piki-pokiBoris, daj prosim (o) uporabljaj male črke. Ne samo, da je samo velike črke v tisku zelo težko brati, na internetu pomeni, da kričiš. Se bojim, da boš vse speče zbudil.
Včeraj košček bizončka iz pot roasta in grmada baby brstičnega ohrovta.
Danes: poleg bizončka še gromozanska skleda mešane solate s črnim fižolom, avokadom, pico de gallo, žlico lahkega kremnega preliva in enim špricem limetinega soka.
Jutri: Ponovitev solate z dodanim trdo kuhanim jajčkom zame in kosom pizze za mojo predrago polovico. ![]()
Limnol, dala si mi asociacijo na pohan doručak in krompirjevo solato s čebulo. Dobro ko sam vrag, morda pa si en dan pripravim, upam pa,da bodo moja jetrca vsaj kolikor toliko kontenta zaradi olala maščob.
Ežoj, vinček pa imaš boljši kot zadnje dni. No, vsaj za moj okus.
No, pri nas včeraj špageti s ta hitro omakco iz česna na olivnem olju in suhih pomidorov, moj si je gor vsul še Kolumbijski čili, oster kot sam vrag. Jaz sem bila zadovoljna s parmezamom.
Danes repa, krvavica, kuhan krompir.
Jutri še ne vem, odvisno od tega, če dobimo obiske.
mejačkaDanes za kosilo:
čemaževa juha
skutini cmoki z borovnicami
kompot iz jabolk in sliv
dolenc52Danes: juha iz cvetače,pečen piščanec,krompir,solata,
in sladica.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Princeske