@Ežoj
Meni se pa zdi, di ravno ti med najboljšimi.
Me pa zanima, ali ti kuhaš za enega? Jaz ne morem skuhati ene porcije, pa če se raztržem na pol
.
Danes: zelenjavna juha s kvinojo, zelena solata, ocvrta cvetača, jogurt
@Ežoj
Meni se pa zdi, di ravno ti med najboljšimi.
Me pa zanima, ali ti kuhaš za enega? Jaz ne morem skuhati ene porcije, pa če se raztržem na pol
.
Danes: zelenjavna juha s kvinojo, zelena solata, ocvrta cvetača, jogurt
| ežoj je napisal/a: |
Matr, pinka, zakaj se meni zdi, da vsi jedo boljše kot jaz?
|
To je kot misel ne vem koga, da je z zakonom podobno kot z obiskom restavracije: zadovoljen si z naročilom, dokler ne vidiš, kaj imajo pri sosednji mizi ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miška, daj zaupaj nam recept, če nas že matraš s tole tvojo sladico![]()
Danes smo praznovali in zato je bilo kosilo v kitajski restavraciji![]()
Jutri pa zelje in tofu po bannannino iz baze. Končno bom to mel na mizi, kar že 2 tedna sanjam. Obožujem zelje in obožujem dimljen tofu. Zdravo, lahko...nom nom :D
MBrandobeva, krema je tale, ampak v silnem tuhtanju, kako naj Človeku uturim pomaranče, koromač in olive, sem kar vročo kremo vmešala v maslo. No, pa je ratalo nekaj za na žlico![]()
lp
mzmDanes repna jota in glodanje prekajenih svinskih kosti, domač kruh, kavica na Podpeškem jezeru, za kislo sladico pa zaprta vrata muzeja v Bistri.
Jutri kljukuša in radičeva solata.
mejačkate dni ki je tako mraz jemo samo na žlico ;)
danes fižolova mineštra an gosto, domač kruh
ledenka_Včeraj; brokolijeva juha, pečena paprika s sirom, pečen krompir in zelena solata
Danes: makaroni z zelenjavno-mesno omako, zelje v solati
tanjaj
ČETRTEK:
Ohrovtova čorbica s suhimi kostmi; s skuto in kokosom zapečene palačinke:

Pozdravček!
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Boris, daj prosim (o) uporabljaj male črke. Ne samo, da je samo velike črke v tisku zelo težko brati, na internetu pomeni, da kričiš. Se bojim, da boš vse speče zbudil. Včeraj košček bizončka iz pot roasta in grmada baby brstičnega ohrovta. Danes: poleg bizončka še gromozanska skleda mešane solate s črnim fižolom, avokadom, pico de gallo, žlico lahkega kremnega preliva in enim špricem limetinega soka. Jutri: Ponovitev solate z dodanim trdo kuhanim jajčkom zame in kosom pizze za mojo predrago polovico.
|
VANJA ZDA... jaz nikjer ne vidm, da sm napisal en sam samcat klicaj, torej ne vem, čemu ali s kašnim namenom naj bi velike črke pomenile KRIK??
Tistemu, ki pa to dojema kot kričanje pa preprost nasvet.... ni mu treba brati!
piki-pokiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Rižota brez filtra