Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

@Ežoj

Meni se pa zdi, di ravno ti med najboljšimi.

Me pa zanima, ali ti kuhaš za enega? Jaz ne morem skuhati ene porcije, pa če se raztržem na pol .

Danes: zelenjavna juha s kvinojo, zelena solata, ocvrta cvetača, jogurt

ežoj je napisal/a:

Matr, pinka, zakaj se meni zdi, da vsi jedo boljše kot jaz?

ežoj

To je kot misel ne vem koga, da je z zakonom podobno kot z obiskom restavracije: zadovoljen si z naročilom, dokler ne vidiš, kaj imajo pri sosednji mizi ...

mamamia

Miška, daj zaupaj nam recept, če nas že matraš s tole tvojo sladico

Danes smo praznovali in zato je bilo kosilo v kitajski restavraciji

beva

Jutri pa zelje in tofu po bannannino iz baze. Končno bom to mel na mizi, kar že 2 tedna sanjam. Obožujem zelje in obožujem dimljen tofu. Zdravo, lahko...nom nom :D

MBrando

beva, krema je tale, ampak v silnem tuhtanju, kako naj Človeku uturim pomaranče, koromač in olive, sem kar vročo kremo vmešala v maslo. No, pa je ratalo nekaj za na žlico

lp

mzm

Danes repna jota in glodanje prekajenih svinskih kosti, domač kruh, kavica na Podpeškem jezeru, za kislo sladico pa zaprta vrata muzeja v Bistri.

Jutri kljukuša in radičeva solata.

mejačka

te dni ki je tako mraz jemo samo na žlico ;)

danes fižolova mineštra an gosto, domač kruh

ledenka_

Včeraj; brokolijeva juha, pečena paprika s sirom, pečen krompir in zelena solata

Danes: makaroni z zelenjavno-mesno omako, zelje v solati

tanjaj

ČETRTEK:

Ohrovtova čorbica s suhimi kostmi; s skuto in kokosom zapečene palačinke:

Pozdravček!

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Boris, daj prosim (o) uporabljaj male črke. Ne samo, da je samo velike črke v tisku zelo težko brati, na internetu pomeni, da kričiš. Se bojim, da boš vse speče zbudil.

Včeraj košček bizončka iz pot roasta in grmada baby brstičnega ohrovta.

Danes: poleg bizončka še gromozanska skleda mešane solate s črnim fižolom, avokadom, pico de gallo, žlico lahkega kremnega preliva in enim špricem limetinega soka.

Jutri: Ponovitev solate z dodanim trdo kuhanim jajčkom zame in kosom pizze za mojo predrago polovico.

Vanja

VANJA ZDA...  jaz nikjer ne vidm, da sm napisal en sam samcat klicaj, torej ne vem, čemu ali s kašnim namenom naj bi velike črke pomenile KRIK??

Tistemu, ki pa to dojema kot kričanje pa preprost nasvet.... ni mu treba brati!

piki-poki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti