Goveji golaž s testeninami.
lp
Goveji golaž s testeninami.
lp
danes: česnova kremna juha, zapečen mesni sir in sveža zeljna solata s toplim krompirjem
bevaDanes mogel po opravkih v prestonico, pol brzinsko kosilo, ne povem kaj je, vi pa ugibajte ( jaz pa ne priznam, pa če me tepete ):
Danes:juha iz
,makaroni z drobtinami in jajci, mešana solata( radič in
).
Milži
Danes pri nas bolj pozni kosilo: goveja juha z ribano kašo (da malo pogreje), nato pa pečenica s kruhom in kakšnimi dodatki (zenf, ajvar, ???).
JJHm, ežoj, da niso to možgani z jajci? Se mi zdi, da barve niso čisto prave.
Pri nas krvavice, repa in matevž.
SonjaJuhica na kitajski način, zakuhana z rižem. Ežoj, za tebe bi pa rekla, da si imel pražene možgane z jajčko.
Vesnuska
Limnol to sma pa istočasno napisale :D
Vesnuska
Možgani z jajci so lahko tudi pašteta z jajci. Nekoč davno, še v socializmu nas je tako futral šef iz bifeja. Meni je to dobro in včasih za spremembo si to tudi pripravim. Enako kot možgane, prepražiš čebulo, razpustiš pašteto, ubiješ jajca, posoliš po potrebi, popopraš, pa kajlo kruha. Za čebulo samo kapljico olja, saj je pašteta kar mastna. Danes golaž, eni riž, eni kruh in riž, oba motovilec s fižolom.
![]()
naor, si mislila podobno temu
? Kar pa za ežoja ne bi rekla, ![]()
(nima smisla ugibat, tud če ga tolčemo, ne bo priznal)
Mi imamo včerajšnji golaž, (danes s polnozrnatimi peresniki), por v solati, teran, pomaranče.
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veseli tiramisu

Ajdovi svaljki s kislo repo