@Boris1
Na internetu že od nekdaj velja, da se pisanje z velikimi tiskanimi črkami smatra ko kričanje.
Danes: mešana kuhana zelenjava (krompir, cvetača, korenček) , špinača s čičeriko
, solata iz zelja in surove rdeče pese.
@Boris1
Na internetu že od nekdaj velja, da se pisanje z velikimi tiskanimi črkami smatra ko kričanje.
Danes: mešana kuhana zelenjava (krompir, cvetača, korenček) , špinača s čičeriko
, solata iz zelja in surove rdeče pese.
Včeraj: ričet iz skrinje, domač kruh
Danes: krompirjeva juha, palačinke, ko,pot
Jutri: česnova juha, pohan oslič, krompirjeva solata
tabu| Boris1 je napisal/a: |
VANJA ZDA... jaz nikjer ne vidm, da sm napisal en sam samcat klicaj, torej ne vem, čemu ali s kašnim namenom naj bi velike črke pomenile KRIK?? Tistemu, ki pa to dojema kot kričanje pa preprost nasvet.... ni mu treba brati!
|
Boris ne splača se sekirati zaradi takšnih stvari ... ti lepo delaj naprej kot želiš, drugi pa naj upoštevajo tvoj nasvet pa bo vse super.![]()
Kot rečeno mati so napravili francosko solato in poleg pečenice ... ni ravno vrhunska kombinacija, ampak je bilo za pojest. Francoska pa najboljša kar sem jih kdaj jedla ... Ima nek nov recept baje.![]()
msegov
Ežoj, videz vara.![]()
Danes zelenjavna juha s kolerabo, palačinke z marmelado in kompot. Zvečer me pa še čaka, peka čokoladnih rogljičkov in poldkin marmorni kolač, ki bo za darilo.![]()
lp, pinka![]()
Ja, Terman, kuham sam za enega, vaja dela mojstra ( kot pravijo, pa še dodajo: mojster vajo ). Meni se zdi težje nabavljat za enega, kolikorkoli nabaviš je preveč, če hočeš imet raznoliko, pa da se ne ponavlja in če vse ješ. Znam skuhat kosilo za enega. Če je kakšna čorba/obara naredim dva krožnika, en je za kosilo, drugi jutri za večerjo. Drugo itak ni problem, skuhat en krompir ali mal riža, en zrezek, ribo, čas si je treba vzet ( če lahko, jaz pa lahko ).........
Danes pri meni:
................ ma kašna puranja jetrca, odkod vam to, to jaz še mačkam ne kupim, pa tega itak ni v naši oh in sploh trgovini, v druge pa ne hodim. Svašta, jaz, da bi jedel drobovino, vampe, jetra, možgane, ledvičke, to je manj vredno za nižje sloje, pa to se kupuje za mačke in cucke................. matr, ampak je pa dobro, kaj je res je res ( pa nobnmu povedat )![]()
Danes spet hladna predjed: 
Tole sem zagledala v snegu, čudno![]()
![]()

Glavna jed pa sarma in kruh (prt bo treba zamenjat
)

Sashika, česa se v tvojem becirku ne dobi?
Prosto po Ežoju: Jetra, kokošja na endivji solati. Zraven kruh z olivami po moji na novo pridobljeni kuharski knjigi.
Vanja
Danes: goveja juh z ribano kašo, rižota, radič s fižolom
Mi smo imeli danes pašta fižol in kruh-
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Tiramisu