Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: kosilo pri starših;polpeti, tinstan krompir in krompirjeva solata mmmmm mami najboljše kuha- sploh mi ni jasno zakaj me ne rata tko dobr nardit polpetov in zabelit solate

Danes: topli sendvič in paradižnikova solata, posladek: prazna palačinka

lučica

Danes kar večerja, ker sem čez dan treniral.
Papcal sem kot kralj: Pečen polnozrnat pšenični zdrob, narezan na trikotnike ( v njem pa eksplozija začimb), 1 kos naravno pečenih puranjih prsi, VELIKA ZAJEMALKA dobre slovenske gorčice. NOM NOM NOMMMMMMMMMMMm kak je bilo dobroooo. Mami, še bi mami

MBrando

Danes, v petek, brokoli juha od včeraj in hrenovka s Thomy senfom in bolgarskim ajvarjem. Pravzaprav se ni bilo čisto nič za režat. Imrđensi. Ne-

Vanja

Danes pri nas,seged in ajdovi žganci ,za večerjo pa konjske hrenovke.

Milži

Ufff, nimam pojma. Hojej, to pa se redko zgodi.
Imam se odprt rjavi fižol, pa en paradižnik, pa žgancov se mi lušta. Morda pa bodo kar koruzni žganci pa kislo mleko...

MBrando

Povsem enostavno, pa še zelo dolgo je, kar je bilo nazadnje na mizi: hrustrljavo zapečene perutničke, krompir, solata, namesto juhe kompot iz jabolk in suhih sliv. 

Sonja

Restan krompir, piščančji file in solata, nobenemu se ne da kuhati - ampak v tem mrazu se nama še manj da iti ven 

Saša

Zunja je mraz, sneg, burja in -12. Brrr zebe me, se bo treba danes pogret z bolj obilnim kosilom, pa še čas imam za kuharijo. Torej danes mrežna pečenka, krompir in končno končno spet zelena solata na jedilniku, jupiii.

Vode v našem kraju ni potrebno več prekuhavati, končno! Smo pa zadnji mesec od solate jedli le rdečo peso in kitajsko zelje, ker tega ni potrebno umivati.

Aja po kosilu bodo še mufini, med kosilom pa še kozarec vina, pred pa mogoče celo močan aperitiv.

Vilma

Včeraj sva imela domače rezance v gorgonzolini omaki in koščki pečenega piščančka in zelena slata,

danes pa brokolijeva juha, popoldne pa na praznovanje rojstnega dne.

Jutri: goveja juha, pečen piščanec z krompirjem in hokaido bučo in čebulo in zelena solata. Za posladek pa piškoti, katere pečem zadnje 3 dni.

tanjaj

SOBOTA:

Zabeljen brokuli, panirana s sirom nadevana paprika, pečeni ribji file; zelena solata z naribanim korenčkom, fižolom ter rdečo peso:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti