Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: za ene mesno-zelenjavna enolončnica, za druge rižota, pečen ribji file, mešana solata in sadje.

Migla

Pri nas: riž z grahom, na palčkah pečene kozice, solata.

rosie

Včeraj enolončnica s stročjim fižolom, jebolčno-skutni zavitek

danes piščančje-goveji golaž, polenta, kidanje pred in po kosilu

jutri piščančja juha  z rezanci, puranja pečenka in pečen krompir, kitajsko zelje in rukola v solati

tabu

Rižev narastek in kompot. Skutine miške. :)

msegov

danes smo imeli čebulno juho, prebranac, surovo kislo zelje s česnom v solati, za posladek pa jogurtove žepke

beva

Super šarf TAVČE NA GAVČE in ajdovi žganci

MBrando

Danes pri meni:

Meditacija itak!

A ne, da so une ribe brez repa, boljše?

ežoj

ežoj: NOM NOM NOM. Majke mi, ti srečko. Da imaš ribe skoraj vsaki dan na mizi, zraven kozarec rujnega, dobre zdrave priloge, te dela enega prav fletnega gospoda.
Ne vem, če ne bom jaz Primorec ratal in to ostal dokler mi ribe ne bodo pri ušesih ven gledale. Samo tvojo sliko gledam, pa slina teče. Sploh tale slasten, hrustljav rep. Ufff.
Kaj pa ona žabica dela na ajdvovi kaši? Morda se bo spremenila v princeso? ;)

MBrando

Danes: zimska enolončnica, piškoti z ovsenimi kosmiči

breskva

MBrando, ežoj ima en poseben ribnik v vasi, ki je svetovni fenomen, v njem živijo rečne, morske, vulkanske in kar je še ostalih rib vse v enem blaženem sožitju. S tem se ostali Slovenci ne moremo kosati, tisti z morja pa sploh ne.

Jaz grem jutri k mami in tam se vedno dobro kuha, samo še ne vem, kaj. Zanesljivo bodo za posladek zapečene sirove palačinke z rozinami in veliko smetane, za začetek pa puranja juha. Vmes bo meso iz juhe, ocvrtki iz paljenega testa in brstični ohrovt s česnom in olivnim oljem. Kak radič s krompirjem najbrž tudi. Mogoče še kaj, pustimo se presenetiti. 

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti