ČETRTEK:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, korenčkova omakica, govedina iz juhe; zelena solata:

Pozdravček!
ČETRTEK:
Goveja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, korenčkova omakica, govedina iz juhe; zelena solata:

Pozdravček!
Pri nas danes brokolijeva juha z popečenimi kruhovimi kockami, file ribe v ovoju pršuta v žabljevi omaki z limono, dušen brokoli z parmezanom, v oblicah krompir, berivka
Navdih sem dobila na 24 kitchen in bom sprobala ta recept.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: ohrovtova kremna juha, dušeno kislo zelje, ajdove žgance, pečenica in
.
lp
Pri nas imamo danes telečjo obaro z ajdovimi žganci.
rosiePo dolgem času musaka z melancani in mletim mesom ter mešana solata, v tem mrzlem dnevu spomin na poletne dni v Grčiji.
malagaLep pozdrav,
Imam eno smešno vprašanje, pa če mi ga lahko nekdo odgovori prosim:
Kaj razumete pod "polovico kranjske klobase"????
Ali je to .... pač ena polovička od para () torej en kos ( oziroma polovica od tega koščka?
Prosim da mi to nekdo odgovori, ker drugače ne bo pri hiši mir cel teden :)
martnac
polovica tele, po moje, se pravi od špile do špile.
Pri nas goveja juhica s palačinkami od včeraj, pražen krompir, meso iz juhe, solata iz radiča, kitajskega zelja in kuhanega fižola.
msegov
Goveja juhca, naravni zrezek, pomfri, motovilec.
mejačkaSe strinjam, goveja juhica je vedno "in" pri nas doma, jo imamo vedno na zalogi v zmrzovalniku... :) Pa prazen krompir, njami! Pravo domace slovensko kosilo vedno pase!
serenaVDWKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Metuljčki s paradižnikovo omako

Peresniki z omako puttanesca