Danes bo pri nas mal čuden jedilnik - porova juha z zdrobom, ohrovt s krompirjem in krapi z nadevom iz ajdove kaše in skute. Za ljubitelje mesa pa še en šnicl od včeraj, da me ne bodo preveč šimfal.
lp
cervusDanes bo pri nas mal čuden jedilnik - porova juha z zdrobom, ohrovt s krompirjem in krapi z nadevom iz ajdove kaše in skute. Za ljubitelje mesa pa še en šnicl od včeraj, da me ne bodo preveč šimfal.
lp
cervusDanes pri nas:![]()
juha s
in domačimi rezanci, puranji zrezki, pečeni v teastu s sezamom, riž s porom, kuhana cvetača in brstiččni ohrovt, motovilec z jajcem, pa seveda
skoraj vijoličnega, s Krasa. Za pozno popoldansko
pa nekaj sladkega, najbrž eni mafini,
morda.
Danes pri nas: goveja juha z rezanci, pražen krompir z zeljem in česnom, skleda motovilca z jajcem, solata iz pečene paprike, Miglino zdrobovo pecivo in malinov tiramisu.
rosieDanes: omaka iz mletega mesa z dodatkom sveze paprike, zucini, strocji fizol parmezan.![]()
![]()
Danes polpeti iz brstičnega ohrovta in pomfri iz pečice. Za sladico pa koruzni kosmiči in mandlji, obliti s karamelo in čokolado.
Prebranac iz sivčka in pisana solata-radič. Skoraj vegetaijansko, če ne bi dala slanine v prebranac.
Pozdravljeni,
kulslo mi je zeeloo vsec. Rada jo prebiramin in moj cilj je, da si v nedeljo vzamem cas in po pregledu zalog si naredim spisek, kaj bo jutri za kosilo, seveda s pomocjo kulslo. Vzame manj casa, kot pa dan za dnem razmisljati in se zraven jeziti
Probajte,deluje.
hondicaMatr, dare,
kako vam ni bilo všeč s cimetom, ne morem verjet, najbrž ste ga dali premal, pa bi morda dali kak strok vanile
.
Madona tile mlajši člani so tudi hecni, kaj bi rekel če bi dobil nalogo, da naredi torto iz prašnikov divjega prašiča! No, bo se že navadil!
.
Mala honda, ti si pa tudi dolgo zbirala korajžo, da se oglasiš. Veš, tist, k pravijo, da te popljuvajo takoj ko kaj vprašaš, sploh ni res. Ti kar piši ( matr, nekateri so pa res žleht, če napišeš, da nimaš kaj napisat, jim kar pokrov vrže ). *ebiga ( uf, uf, na začetku stavka bi mogla bit velika črka, se oproščam, zvezdica, tega pa ne zriktajo ), nekater so pa čudni. Pa res, a so zriktali smeškote, da poskusim:[prdeči slon], evo, saj sem vedel nič ne zriktajo.
.
kakorkoli pri meni danes:
Ma kakorkoli obrneš................. saj ne rečem, poje se že, vendar priznajte: riba je le riba ( tudi če je brez repa ).![]()
xx
ežoj
Matr, menola, a nisi vidla, si imela en papir ( menda so cajtngi ) v pekaču! Bi mogla prej to umaknit. *ebiga ( no, pa spet manjka velika zvezdica ) se zgodi, drugič pa mirki
.
Ne le vino, še hrana je pri nas danes vijolična (nisem vedela, a pride ežoj, al ne, pa sem naredila njegovo najljubšo marinado za piščanca, sicer brez cimeta, žbice, pomaranča, ingver, rožmarin, brin, koriander in še kaj, pa so![]()
)
za poplno barvno harmonijo zraven še skleda radiča in pomaranče
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada