PETEK:
Piščančje perutničke v porovi čorbici:

Pozdravček!
PETEK:
Piščančje perutničke v porovi čorbici:

Pozdravček!
Pečen krompir s čebulo, piščančji zrezki, solata
Dušeno kislo zelje, pečenice.
msegovDanes telecja rizota in mesana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Vanja, a so že pirhi![]()
![]()
Danes pri meni: riba pečena na bananinih listih z omako iz cimeta in koromača ( pa nekaj klinčkov in pimeta ). Ko sem začel delat kosilo, ugotovim, da nimam bananovih listov ( matr, pa sem bil prepričan da imam ).
POl, kaj pa čem, ribo spečem kar tako ( ja, jaj, saj vem, to ni to, kaj pa morem ). Dokler se riba peče, spravim se omako delat: o katastrofa, nimam dovolj cimeta, klinčka nobenega, pimeta čist mal, koromača pa tudi ne. Lahko bi se rešil s kakavom in vanilo, pa spet sem imel premalo. Matr, sem mislil vse mačkam zabrisat, pol si mislim, saj one niso nič krive............. in tako se spravim sam matrat.
ežojDanes: mešanica s piščancem, pražen
, rdeča pesa
Sreda: po torkovem postnem kosilu se je našima Človekoma prilegel sv, kremenatelj, Človekinje smo se zadovoljile s pečenim krompirjem in solato.......njam njam.
Četrtek: rižota in rdeča pesa.
Danes: golaž, ajdovi žganci, vložena paprika.
Balenka| dolenc52 je napisal/a: |
Danes za kosilo sarma za moža tofu sir v zelenjavni omaki. pire krompir hvala EŽOJ ker mi je napisala katera ima dober recept, zato bi prosila JADE, če mi ga posreduje. Malo sem brskala po receptih in odkrilatega ki ga bom danes pripravila ,rada pa bi še katerega probala. Hvala
|
Ni problema, takoj ti povem recept, moram pa povedat, da ni moj izum, ni se lepo kitit s tujim perjem. Gre pa takole:
Tofu se lahko nareže na tenke rezine, marinira v sojini omaki (kolikor vem, ja vsaka sojina omaka naravna, brez vseh primesi ) dan ali dva, ni pomembno, speče na mal olja in vrže domačem cucku. Če je cucek brihtn, ne bo jedel in vržeš vse v smeti.
ežoj
Danes: rižota z morskimi sadeži in solata.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Svaljki s čemaževim pestom