, dobro ti gre od rok, ko si napaljena![]()
![]()
Zaupaj nam recept, pliz
Hudo dobra krema zgleda![]()
, dobro ti gre od rok, ko si napaljena![]()
![]()
Zaupaj nam recept, pliz
Hudo dobra krema zgleda![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
...in veliko tuhtam o Čarovniku iz Oza, predvsem o začetku zgodbe, ko Dorothy odnese s hišo vred lp
|
Posladek si danes zasluži to ime, vidim. Mi je pa tvoj zadnji stavek segel do srca. Tako posrečeno si ga zapisala, pa vem, da je kar nekaj resnice v njem. Upam, da hitro mine, predvsem pa brez neprijetnosti, če se tako bolj milo izrazim.![]()
beva, hahaha, ja, res mi gre od rok, ko sem napaljena! Samo slaščičarska krema je (0,5l mleka, 3 jajca, 120g sladkorja, 60g moke, strok vanilije), na koncu sem ji dodala žličko prave mlete kave in šilce ruma.
zeta, hvala za lepe želje, saj gre, je pa na trenutke res adrenalinsko ![]()
lp
mzm
| polarbear je napisal/a: |
Vesna555 dobrodošla! Moram takoj malo špiknit glede količin hrane,namreč kolikor kalorij daš noter moraš pokuriti potem teža ni problem... Kolesarji na Tour the France porabijo na dan tam okoli 20.000 kalorij....poizkusi jih spraviti vase samo z hrano...nemogoče! Danes pri nas: Z mocarelo polnjene pikantne paprike,quakamole in pogača!
|
opaaa, no če kej poznam, pa kolesarstvo obvladamo pr nas ;). Je tamal treniral 7 let, cestno seveda, in ja, če kaj, potem pa kalorije obvladam. Sem se mogla kr na pamet naučit tega...
Vesna555Ežoj, namig: Kaspijsko morje :) Danes je že boljše, samo minus 18
: http://www.weather-forecast.com/locations/Atirau
Bova imela dušeno zelenjavo, piščančji file in kruhov "narastek" (malo trd kruh, reciklirano z mlekom in jajcem, pečeno v pečici).
LP
Saša
danes bodo špageti z bolonjsko omako.
zame pa nič posebnega(mogoče solata)
lp
ledenka_Danes, jutri, včeraj,
o čem zaj mi pravzaprav pišemo. Sem že čisto zmeden. Ok, ok, ne me tepst
, bom kar OFCO igral, pa se priključil dogajanju, ter pisal o hrani za danes, jutri, včeraj hihi.
Danes: brokoli juha. Zraven pa al neki zdrobovi cmoki, al kruhki, al pa zlate kroglice....decisions!!!
Jutri: puranja prsa popražena na olivcu, popečen griz, solata (trening dan je jutri, zatorej mora biti intake malo boljši :D )
| dolenc52 je napisal/a: |
prosim če ima katera kakšen recept za jedi z tafu sirom dolenc52 |
A si mislil TOFU?
Včeraj smo pri nas malo pospravljali ostanke od predvčerajšnjim (pečen kotlet, zelenjava, pica), ampak za enega je bila pa še sveža juha iz kocke z domačimi rezanci.
Danes bo pa pražen krompir, zelenjavni zrezki, hrenova omaka, brokoli, kompot. (Pa bo vsak izbral, kar mu paše.)
pirnicajuha z ribano kašo, pire krompir, paprične kumare, naravni svinski zrezki
bosaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Pizza s pršutom