Danes pol litra paradižnikove juhice z dosti čebule in enim korenčkom, ter nadrobljenim krekerjem polnim različnih semen! Nom Nom
MBrando
Danes pol litra paradižnikove juhice z dosti čebule in enim korenčkom, ter nadrobljenim krekerjem polnim različnih semen! Nom Nom
MBrando
Danes za nas enolončnica z govejim mesom , krompirjem in korenčkom, palačinke.
msegov
včeraj: goveja juha z rezanci, ravioli s paradižnikovo omako in parmezanom, motovilec
danes: enolončnica, domača pica po (receptu Nb
) z ananasom
, pečena sv. rebra, zelenjavna priloga(kuhan korenček, brstični ohrovt in brokoli) - vsak si je vzel, kar mu je pasalo![]()
![]()
Hvala aby!
bevaDanes samo zame: krompir, skuta, mešana solata, pečena paprika, kivi (brezmesni dan).
Migla![]()
Danes pri nas piščančja obara,(za moža)zame, zelenjava kuhana na pari zraven piščanec in za oba solata.
MilžiMa nikakor ne morem ugotovit, kje bi to bilo:-24o in sneži. Buenos aires: ni, Santiago tudi ni, Rio de Janeiro ni, pol pogledam: Novosibirsk - 32, pa ne sneži, torej ni, Krasnoyarsk: -25 ampak ne sneži, Irkutsk tudi -25, ampak ne sneži, verjetno smo bliz, bomo že ugotovili.
Ko mi ni uspelo ugotovit kje Sashika prebiva, se spravim kosilo delat. Par dni nazaj sem pripravil špecialiteto: cvetočo krvavico. Odločim se, da ponovim, imam zelje, imam krvavico, tehnologijo tudi obvladam. Naredim, čez eno uro odprem pečico: katastrofa! Pa ne morem verjamet, pa kako je to možno? Evo, namesto lepe razcvetele krvavice sem dobil tole:
sem mislil vse mačkam zabrisat, pol se spomnem: sedaj imamo kapitalizem in vsa tista društva za zaščito mačk in vsega ostalega, me kjer zatoži................. nisem upal, kaj pa čem, stisnem zobe in se sam spravin h kosilu.
ežojKlobase so res nehvaležna populacija, meni tudi hrenovke nočejo vedno prav zacveteti, razen takrat, kadar bi jih rada imela v palčkah - takrat se pa razbohotijo po celi rajngli.
Danes: zelenjavna rižota in solata. Imam v skrinji tudi še za eno pest kozic, pa še ne vem, ali jih bom dala v rižoto ali v solato. Tako ali drugače bodo pač zraven.
SonjaDanes: sataraš z mesom, skutini njoki, radič s krompirjem, ![]()
Danes za kosilo
mineštra z domačo klobaso
puding
prosim če ima katera kakšen recept za jedi z tafu sirom
dolenc52Danes smo jedli nedolžno ješprenko z veliko kruha, pa malo sem bila napaljena:
in veliko tuhtam o Čarovniku iz Oza, predvsem o začetku zgodbe, ko Dorothy odnese s hišo vred ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Gratinirani fuži s sirom in pršutom