Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj smo imeli juho z rezanci, pražen krompir, kruhov hren, zeleno solato

danes pa eni mesno lasagno in solato, drugi pa želodčkovo juho in kruhove šnite, ter kompot

bosa

@beva: Kruhov puding je zadnjič delal nek simpatičen kuhar na programu 24kitchen. Oddajo sem mimogrede spremljala in potem malo po spominu naredila ta puding. Gre nekako tako, da star kruh nadrobiš, zaliješ z mlekom, dodaš sladkor, stopljeno maslo in jajce ter to precej tekočo maso nadevaš v modelčke za mafine. Jaz sem to potem pekla na 180 stopinj malo manj kot uro. Spomnim pa se, da naj bi ta puding nato prelil z omako iz rumenjakov, sladkorja in žgane pijače. Točen recept je najbrž objavljen na spletni strani programa. Je pa res, da je ime recepta malo varljivo - bolje bi bilo kolaček ali kaj podobnega, kot puding si jaz predstavljam nekaj drugega

aby

Danes: polpeti in krompirjeva solata s porom namesto čebule.

rosie

Miška, seveda sem dala na sladoled gozdne sadeže

mejačka

segedin in beli krompirjevi žganci :)))mjamiiiii

kanarček

Naj malo mimo : Vesna555, plavala sem v letnem bazenu. Zdaj so druge oblike rekreacije bolj uporabne.

Spet ali še vedno toplo. Danes smo vsak na svojem koncu in bomo jedli vsak zase, po želji, bolj ali manj konkretno.

Vanja

Vesna555 dobrodošla!

Moram takoj malo špiknit glede količin hrane,namreč kolikor kalorij daš noter moraš pokuriti potem teža ni problem...

Kolesarji na Tour the France porabijo na dan tam okoli 20.000 kalorij....poizkusi jih spraviti vase samo z hrano...nemogoče!

Danes pri nas:

Z mocarelo polnjene pikantne paprike,quakamole in pogača!

polarbear

Polarbear: SEHR GUT ;)    

MBrando

Danes pol litra paradižnikove juhice z dosti čebule in enim korenčkom, ter nadrobljenim krekerjem polnim različnih semen! Nom Nom

MBrando

Danes za nas enolončnica z govejim mesom , krompirjem in korenčkom, palačinke.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti