Danes pri nas: špageti z bolonjsko omako, radič in endivija v solati.
rosie
Vitlof s sirom
Danes pri nas: špageti z bolonjsko omako, radič in endivija v solati.
rosieDanes: kurja juha z rezanci, pečena svinjska reberca, kislo zelje na bučnem olju in
.
lp
Vesna555, pri nas je navada že iz otroštva ven, da je bilo vsak dan kuhano kosilo, včasih malo bolj obilno, včasih manj in če se slučajno zgodi kateri dan, da ne kuham, mi cel dan nekaj manjka. Kar se pa tiče količine, pa zgleda da je organizem tudi tako navajen, da dobi svojo porcijo, tako da s težo tudi ni posebnih težav.Mogoče bi lahko bila kakšna kilca manj, vendar sem nasplošno kar zadovoljna s svojo težo.
Je pa res, da ne večerjamo, mogoče samo kakšno sadje.
Lep dan in daj še ti kakšno slikco gor, da se malo popestri ta kulinarična stran.
irenakrBeli žganci z ocvirki in segedin. Perfektno. Naj traja zima in mraz. ![]()
![]()
Danes:
Včeraj: spet ajdova kaša, tokrat z brokolijem, podušenem na poru, jabolčni kompot; eni pa testenine s paradišnikovo omako
Danes: ker smo dobili koline, sem spekla svinjske kotlete, poleg pa dušeno zelenjavo (por, dve vrsti korena, bučko, brstični ohrovt), eni pa ocvrti sir in pečen krompir, pa spet jabolčni kompot.
pirnicaVčeraj sendvič, danes sendvič, kaj jejo člani moje familje, mi še ni uspelo izvedet - še nismo skupaj prišli ![]()
lp
cervusDanes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, svinjski zrezki, mešana solata (radič, rukolo, fižol)
Koščki piščančjega belega mesa s papriko, testenine, sladoled s segretimi morskimi sadeži .
mejačka
, kakšen sladoled, mejačka?
Mi še danes vampe in radič.
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Vitlof s sirom

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda