Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas: špageti z bolonjsko omako, radič in endivija v solati.

rosie

Danes: kurja juha z rezanci, pečena svinjska reberca, kislo zelje na bučnem olju in .

lp

irenakr

Vesna555, pri nas je navada že iz otroštva ven, da je bilo vsak dan kuhano kosilo, včasih malo bolj obilno, včasih manj in če se slučajno zgodi kateri dan, da ne kuham, mi cel dan nekaj manjka. Kar se pa tiče količine, pa zgleda da je organizem tudi tako navajen, da dobi svojo porcijo, tako da s težo tudi ni posebnih težav.Mogoče bi lahko bila kakšna kilca manj, vendar sem nasplošno kar zadovoljna s svojo težo.

Je pa res, da ne večerjamo, mogoče samo kakšno sadje.

Lep dan in daj še ti kakšno slikco gor, da se malo popestri ta kulinarična stran.

irenakr

Beli žganci z ocvirki in segedin. Perfektno. Naj traja zima in mraz.

naor

Danes:

ežoj

Včeraj: spet ajdova kaša, tokrat z brokolijem, podušenem na poru, jabolčni kompot; eni pa testenine s paradišnikovo omako

Danes: ker smo dobili koline, sem spekla svinjske kotlete, poleg pa dušeno zelenjavo (por, dve vrsti korena, bučko, brstični ohrovt), eni pa ocvrti sir in pečen krompir, pa spet jabolčni kompot.

pirnica

Včeraj sendvič, danes sendvič, kaj jejo člani moje familje, mi še ni uspelo izvedet - še nismo skupaj prišli

lp

cervus

Danes: rižota z zelenimi beluši in suhimi jurčki, svinjski zrezki, mešana solata (radič, rukolo, fižol)

breskva

Koščki piščančjega belega mesa s papriko, testenine, sladoled s segretimi morskimi sadeži .

mejačka

, kakšen sladoled, mejačka?

Mi še danes vampe in radič.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti