Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mejačka je napisal/a:

........... sladoled s segretimi morskimi sadeži .
mejačka

Uf, ne bi rekla, da je tole dobro.

rimljanka

Danes piščančji trakovi, premazani s polnozrnato gorčico in panirani v koruznih kosmičih, pomfri in brstični ohrovt, vse pečeno v pečici. Za posladek kruhov puding.

aby

Aby, kakšen je kruhov puding?

beva

Pri nas danes: goveja juha z domačimi rezanci ( ah sem se namučila z rezanjem, ampak testo je bilo za prvič super), trakci iz svinjske ribice v smetanovi omaki z šampinjoni in sirom, ledenka z fižolom

Jutri: lazanja, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jutri: Paradižnikova juha z grisovimi cmoki. NOM NOM NOMMMMMMM

MBrando

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Ajoj, Vesna555, pa še jaz bi bila rada bolj suha šlank. Pač plačujem grehe svoje (ali je pravilno moje )  mladosti.   Zadnjič me je dežurni študent na KulSlo klical "bajsika". Kje je smeško za "užaljen"

Evo, za jutri imam zase pripravljeno nasekljano solato, malo črnega fižola in koščke pečenega piščanca v eni posodi. V drugi je polivka:  pico de gallo ( samo velike besede za nasekljano paradižnikovo solato), limetin sok  in nemastna kremna polivka za solato in majhen avokado. Žlica zdrobljenih tortilla čipsov za "crunch" je v mini platični vrečki. To bom v službi zmešala v solato. Če bom potem produktivna je vprašanje zase .

Moji, povdarek do vključno petka je še vedno na množini , imajo za glavni obrok doma polnjeno papriko od danes (ponedeljka). Moj dan se bo končal šele ob sedmih.   Za desert bo kar Georgie v filmu The Good German. Če seveda ne bom zraven zaspala.  

Vanja

hehe, ne sekiraj se...zarad "študentnov". Ma ja, mi je tvoj način prehranjevanja blizu, podobno tudi sama jem, zdaj moram zreducirat še na manj, poletje bo tu ;), fitnes pa še vedno čaka...nočna in dnevna mora. Ti, kakor sem zasledila vsaj plavaš, kar je več kot odlično. LP

Vesna555

Včeraj smo imeli malo predaha, zato je bila  juha s  in jabolčni zavitek. Njam, njam!

Balenka

Danes pri  nama svinjska pečenka in pečen krompir, zraven dušen brokoli in cvetača. Mraz!!! Kako lahko pri minus 24 sneži???

LP

Saša

Ponedeljek: segedin golaž, kruh

Torek: zelenjavna juha, rižota z zelenjavo, piščančji zrezki, za drugo polovico pa vampi

Sreda: goveja juha z rezanci, testenine z mletim mesom, zelena solata z radičem in motovicem, biskvit s češnjami

Četrtek: goveja juha z rezanci, kisla repa, krvavice, pire krompir

Petek: zelenjavna juha, skutini štruklji, zelena solata z radičem

NENA58

danes bo krompirjeva mineštra in pecivo ki je ostalo od včeraj zvečer

danes imamo tudi primorci mraz in sneg :))

lp

ledenka_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti