danes: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, jušna zelenjava reciklirana v omako
, gluhi štruklji, namesto solate danes za probo http://www.kulinarika.net/recepti/16595/zelenjavne-jedi![]()

Bowla s kozicami
danes: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, jušna zelenjava reciklirana v omako
, gluhi štruklji, namesto solate danes za probo http://www.kulinarika.net/recepti/16595/zelenjavne-jedi![]()
danes sm imela bolj pozno kosilo-zgodnjo večerjo, ker sem imela opravke, zato:
pizza, gibanica
jutri imamo spet družinsko večerjo-pride sestra z družino, so si zaželeli moj domači burek:
- goveja juha z zdrobovimi žličniki
- sirov burek in jogurt, za našega člana ki ne je bureka pa: ocvrt sir, krompir
- kokosove rezine, atomski štrudelj
lp
ledenka_tele vaše jedilnike prebiram že vsaj eno leto...pa me samo zanima, kaj se nič ne zredite mislim glede na količino in vse to? Mi ni najbolj jasno to... no razen jedilnikov tiste bejbe z zda. To mi je blizu, ostalo vse pa neverjetno. Da bi jaz samo pol tolk pojedla...blagor vam.
Vesna555Ajoj, Vesna555, pa še jaz bi bila rada bolj suha šlank. ![]()
Pač plačujem grehe svoje (ali je pravilno moje
) mladosti. ![]()
![]()
Zadnjič me je dežurni študent na KulSlo klical "bajsika".
Kje je smeško za "užaljen"
![]()
![]()
Evo, za jutri imam zase pripravljeno nasekljano solato, malo črnega fižola in koščke pečenega piščanca v eni posodi. V drugi je polivka: pico de gallo ( samo velike besede za nasekljano paradižnikovo solato), limetin sok in nemastna kremna polivka za solato in majhen avokado. Žlica zdrobljenih tortilla čipsov za "crunch" je v mini platični vrečki. To bom v službi
zmešala v solato. Če bom potem produktivna je vprašanje zase
.
Moji, povdarek do vključno petka je še vedno na množini
, imajo za glavni obrok doma polnjeno papriko od danes (ponedeljka). Moj dan se bo končal šele ob sedmih.
Za desert bo kar Georgie v filmu The Good German. Če seveda ne bom zraven zaspala.
![]()
Včeraj: tortilje in za "zbirčno metko" spet
, tokrat pečenica
.
Včeraj: ribji file, blitva s krompirjem
Danes: zelenjavna juha, lazanja, solata
Jutri: goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir, hren s smetano, solato
Četrtek: krvavice, kislo zelje
matejaozJoj se strinjam, že ko človek gleda te vaše fotke postane lačen
Ko bi le imel človek čas vsak dan tkole kuhat.
Včeraj bolj spotoma, bučkina juha za pogred, potem še toast s sirčki in čilijevo omakco.
Danes bo mineštra in pečena kaša s suhimi slivami in vanilijo
kolk mam pa to rada :)
Pri nas danes goveji zrezki v gobovi omaki s šampinjoni, polnozrnati široki rezanci, črna redkev s kuhanim fižolom v solati.
msegovTOREK:
Pečeno puranje bedro, brstični ohrovt s krompirjem, zelena solata s fižolom:

Pozdravček!
Včeraj: za naju z
riž z piščanjčjim mesom in grahom+solata z mnogo česna (da pobije vse bacile v meni), za moža goveji zrezki v vinski omaki in sveže žemlje( po receptu iz kulinarike).
Danes: Krompirjeva solata in pohani piščančji zrezki. Za moža zvečer isto le da bo imel pohano teletino.
lučicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Kruhove kroglice