Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včeraj:  goveja juha z rezanci, ravioli s paradižnikovo omako in parmezanom, motovilec

danes: enolončnica, domača pica po (receptu Nb) z ananasom ,  pečena sv. rebra, zelenjavna priloga(kuhan korenček, brstični ohrovt in brokoli) - vsak si je vzel, kar mu je pasalo

Hvala aby!

beva

Danes samo zame: krompir, skuta, mešana solata, pečena paprika, kivi (brezmesni dan).

Migla

Danes pri nas  piščančja obara,(za moža)zame, zelenjava kuhana na pari zraven piščanec in za oba solata.

Milži

Ma nikakor ne morem ugotovit, kje bi to bilo:-24o in sneži. Buenos aires: ni, Santiago tudi ni, Rio de Janeiro ni, pol pogledam: Novosibirsk - 32, pa ne sneži, torej ni, Krasnoyarsk: -25 ampak ne sneži, Irkutsk  tudi -25, ampak ne sneži, verjetno smo bliz, bomo že ugotovili.

Ko mi ni uspelo ugotovit kje Sashika prebiva, se spravim kosilo delat. Par dni nazaj sem pripravil špecialiteto: cvetočo krvavico. Odločim se, da ponovim, imam zelje, imam krvavico, tehnologijo tudi obvladam. Naredim, čez eno uro odprem pečico: katastrofa! Pa ne morem verjamet, pa kako je to možno? Evo, namesto lepe razcvetele krvavice sem dobil tole:

sem mislil vse mačkam zabrisat, pol se spomnem: sedaj imamo kapitalizem in vsa tista društva za zaščito mačk in vsega ostalega, me kjer zatoži................. nisem upal, kaj pa čem, stisnem zobe in se sam spravin h kosilu.

ežoj

Klobase so res nehvaležna populacija, meni tudi hrenovke nočejo vedno prav zacveteti, razen takrat, kadar bi jih rada imela v palčkah - takrat se pa razbohotijo po celi rajngli. 

Danes: zelenjavna rižota in solata. Imam v skrinji tudi še za eno pest kozic, pa še ne vem, ali jih bom dala v rižoto ali v solato. Tako ali drugače bodo pač zraven. 

Sonja

Danes: sataraš z mesom, skutini njoki, radič s krompirjem, 

breskva

Danes za kosilo

mineštra z domačo klobaso

puding

prosim če ima katera kakšen recept za jedi z tafu sirom

dolenc52

Danes smo jedli nedolžno ješprenko z veliko kruha, pa malo sem bila napaljena:

in veliko tuhtam o Čarovniku iz Oza, predvsem o začetku zgodbe, ko Dorothy odnese s hišo vred

lp

mzm

, dobro ti gre od rok, ko si napaljena

Zaupaj nam recept, pliz Hudo dobra krema zgleda

beva

Evo Ežoj pa študiraj iz kje je...

http://www.jabo-net.com/heure.html

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti