Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Vampi s polento, zelenjava.

daga

pri nas pa bo danes fižolova juha, pečena vratovina v ponvi, pomfri, zelena solata s čičeriko ter pečena zelenjava v pečici z bešamelom iz jajc ter k. smetane

zokica

Sporočilo je spremenil(a) zokica dne 07.dec 2011 12:20

Kosilo danes pri nas:

- en pisker pasulja

- kruh, salame, sir, olive, sadje...so na dohvat ruke

- feferoni, sušen paradajz v teranu, kutine.....so spodaj desno....

- vino je eno polico višje

(in jst sm frej kot ptiček na vej press)

Mygrace

Danes kisla repa, pire krompir, pečenica in fileji piščančka

Za posladek: pečeni maroni

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:

Zadnji košček sladkega zelja z ostalo zelenjavo, pa še en par pečenic je padel notri:

Pozdravček!

Kurja juha z rezanci, dušeno kislo zelje s koščki prekajene šunke, ajdovi žganci in .

lp

irenakr

čeŠpageti, motovilčeva solata in skutin zavitek pečen v rimskem loncu (od včeraj zvečer).

Migla

Danes bo riž z zelenjavo in piščancem v pečici, motovilec.

tanjaj

Ta teden:

Špageti s tunino omako, solata

Solata iz kitajskega zelja, palačinke

Repa, pire

Ostale dni je kuhal moj in so bili en dan hamburgerji iz Mcdonaldsa, drugo se ne spomnim več. Sicer se mi je pa uspelo malo zorganizirat... odkar je kuhinja malo večja in hladilnik ni pokvarjen. Enkrat tedensko, grem v trgovino, nakupim zelenjave za cel hladilnik, pa še ostalo, meso sortiram po porcijah 100 g na osebo, zelenjavo enako in potem samo zmečem skupaj... Pa je kosilo hitro, ampak ne delam nekih hudo kompliciranih jedi - običajna kosila niso zame, so preveč nasitna.

xxs

Danes pri meni:

solata od zelja s prilogami .

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti