Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tulka je napisal/a:

elči, sama si kriva za sendvič. Prav lahko bi jedla kaj drugega, če bi se oglasila . Pri nas je bila za kosilo sicer makrobiotika (mešana prosena in ajdova kaša z zelenjavnim karijem ), ampak ti bi dobila kaj drugega

tulka

Uh, upam, da se ti je kaj kolcalo, ker sem res mislila nate. Ampak končali smo ob 19.00, tako, da sem jo kar pobrisala domov

Danes bo pa zelenjavna enolončnica in dunajc

lp

cervus

Včeraj: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir.

Danes: piščančji paprikaš, makaroni, radič z domačega vrta. Popoldan pa bodo pečene kutine, mnjami..................

regica

Danes: korenčkova juha, rižota s teletino in grahom, zelena solata

Jutri: bučkina juha (hokaido), špageti z rakci, solata (kumare in paradižnik)

Sobota: polnjena paprika

Nedelja: kosilo v gostilni (praznovanje)

matejaoz

ČETRTEK:

Zrezek vratovine, šampinjoni in jurčki v omaki, ajdova kaša; "štrucar" s kuhanim krompirjem:

Pozdravček! 

Darjao, lahko si pripraviš zelenjavno omako iz bučk in paradižnika, ali pa na trakce narezan piščanček z dodatkom z elenjave dušen v lastnem soku. Še boljše pa zelenjavna juha in na majhne koščke nalomljeni špageti.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Kurja juha z rezanci, haše omaka in makaroni, rdeča pesa.

lp

irenakr

Jota, kranjska klobasa, sveže pečen kruh

Posladek: sprehod po sončku

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bo: gratiniran krompir s šampinjoni in koščki piščanca ter motovilec.

tanjaj

Trixi, hvala za nasvet in ideje.... mi jih kar primakuje.

Sem si naredila omakco iz tune v lastnem soku in paradižnikove kaše.... no ja znosno po okusu.... Čakam na reakcijo

darjao.

Pri meni danes, tri olive s prilogami:

Meditacija? Itak!

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti