Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas bo pa repa, pa matevž. Hvala miška za idejo, pa sveži ocvirki, špeh je že na štedilniku.

naor

Naor, moj špeh je pa včeraj bil v pečici. Joj, kako pregrešno dobri ocvirki.

Pozdravček!

Danes bo, na željo domačih, Miklavž spekel pico!

tanjaj

TOREK:

Bograč, rdeča pesa:

Pozdravček!

Pri nas danes  telečji zrezki z gobovo omako, široki rezanci in  zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 07.dec 2011 13:05

Danes: štruklji  

Matr, vsi jeste nekaj dobrega ( kot ena rekla: slinocedilnega ) jaz pa zdravo:

No, ja, tam v tistem rdečem so eni E-ji za rdečo barvo, v zelju pa spet E-ji za zeleno, v mesu so itak glutaminati ( spet eni hudi E-ji ), pa še zraven mi je ( ponesreči ) not padla ena jušna kocka, sem je držal in tuhtal, a bi je dal ali ne, pa mi je kar padla. Kaj za enih E-jev v popru in kumini ne upam niti brskat.

ežoj

Danes pri meni: goveja juha z roibano kašo in korenčkom, kisla repa, krompirjevi ajdovi žganci, zrezki iz mletega mesa, pečeni v pečici. Mandarine. (o E-jih nič, itak brez njih ne gre). Ja, kaj čmo, res je vse kemija (no, pa fizika, pa biologija, pa......

rimljanka

Danes:

zame:

- pražena svinjska jetrca z veliko skoraj zažgane čebule, bela žemljica in kozarec mleka

za ostale:

- jetrca v omaki z veliko majarona

- polenta

- solata trikolora z veliko česna in olivcem

- ledeni čaj

(noben E ne preživi če dovolj dobro prežvečiš in če imaš fajn strupeno slino)

Posladek (kakor za koga):

- še sem živa

Mygrace

Včerajšnji ostanek repe sem malo reciklirala v ene vrste nedolžno joto, pirin kruh, zraven pa nekaj, kar sicer spada v rubriko: "Grozni, a dobri", torej, grozno dobro pecivo (roznik, zamižiii)

klementine tudi, seveda.

Aja, poposladek je intenzivno razmišljanje, koga in kaj naj vzamem na Kepler 22b

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 06.dec 2011 17:06

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti