Ulov je iz tistega ribnika, kjer ežoj običajno ribari - bilo je dobro. Meni je bilo všeč oboje, za moža pa dam roko v ogenj, da je bil bolj zadovoljen s krompirjem![]()

Ulov je iz tistega ribnika, kjer ežoj običajno ribari - bilo je dobro. Meni je bilo všeč oboje, za moža pa dam roko v ogenj, da je bil bolj zadovoljen s krompirjem![]()

Uf, uf, rrr, kot bi una rekla: slinocedilno! Bom si mogel tudi jaz kaj umislit. Zmeraj imam vtis, da vsi jedo boljše kot jaz
.
Matr, kako je že rekel un Ričardnevemkateri: kingdom for brancina!![]()
ežoj
Danes: rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, mešana solata
Uf, uf, uf, kake lepe slikce! Kaj bi dala, da bi že ob pogledu bila sita. Sem o tem veliko premišljevala. Ampak nič od tega, lakota je še vedno, nič je ni manj, slinocedilno pa zelo, sline vedno več!![]()
![]()
![]()
Bilo bi enostavno in fajn. Slikco pogledaš, vsak dan v mesecu drugo, pa bi problem bil rešen. Kuhinja vedno pospravljena, posoda pomita, .....Ker slikce niso zalegle, smo danes imeli:
Pečena
, mlinci in rezana solata.
današnje kosilo: pire krompir, dušena blitva, pečen oslič![]()
Evo sem bil tudi priden pri slikanju po dolgem času!
Ni boljšega ogrevanja kot peka kruha!

Sploh če ji sledi ![]()
![]()
polnjena paprika![]()
![]()
![]()

Mater tile drevesni čiliji vsekajo kot tekoče železo....
polarbearEvo, vidim tvoje ime, polarni medo na portalu in pomsilim: če se pa zdajle ne hvali (in morda še kje) s čiliji...........
Danes pri mmeni, pozno, zelo pozno kosilo: špageti z maslom in kremnim sirom, zrezki iz mletega mesa, pečeni v pečici, vešsortni radič, cela skleda, domače poreklo (radiča, seveda). Mandarine in ardeče pomaranče.
Uh, dva sendviča, za posladek orehi - keksi.
lp
cervuselči, sama si kriva za sendvič. Prav lahko bi jedla kaj drugega, če bi se oglasila
. Pri nas je bila za kosilo sicer makrobiotika (mešana prosena in ajdova kaša z zelenjavnim karijem
), ampak ti bi dobila kaj drugega ![]()
Ta večji, bolni
si je poželel za danes špagete s tuno.
A ima kdo kako idejo, kakšno omakco skuham sebi, ker sem na žolčni dieti?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom