Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ulov je iz tistega ribnika, kjer ežoj običajno ribari - bilo je dobro. Meni je bilo všeč oboje, za moža pa dam roko v ogenj, da je bil bolj zadovoljen s krompirjem

rrr

Uf, uf, rrr, kot bi una rekla: slinocedilno! Bom si mogel tudi jaz kaj umislit. Zmeraj imam vtis, da vsi jedo boljše kot jaz.

Matr, kako je že rekel un Ričardnevemkateri: kingdom for brancina!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07.dec 2011 16:37

Danes: rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, mešana solata

breskva

Uf, uf, uf, kake lepe slikce! Kaj bi dala, da bi že ob pogledu bila sita. Sem o tem veliko premišljevala. Ampak nič od tega, lakota je še vedno, nič je ni manj, slinocedilno pa zelo, sline vedno več!

Bilo bi enostavno in fajn. Slikco pogledaš, vsak dan v mesecu drugo, pa bi problem bil rešen. Kuhinja vedno pospravljena, posoda pomita, .....Ker slikce niso zalegle, smo danes imeli:

Pečena , mlinci in rezana solata.

Balenka

današnje kosilo: pire krompir, dušena blitva, pečen oslič

beva

Evo sem bil tudi priden pri slikanju po dolgem času!

Ni boljšega ogrevanja kot peka kruha!

Sploh če ji sledi  polnjena paprika

Mater tile drevesni čiliji vsekajo kot tekoče železo....

polarbear

Evo, vidim tvoje ime, polarni medo na portalu in pomsilim: če se pa zdajle ne hvali (in morda še kje) s čiliji...........

Danes pri mmeni, pozno, zelo pozno kosilo: špageti z maslom in kremnim sirom, zrezki iz mletega mesa, pečeni v pečici, vešsortni radič, cela skleda, domače poreklo (radiča, seveda). Mandarine in ardeče pomaranče.

rimljanka

Uh, dva sendviča, za posladek orehi - keksi.

lp

cervus

elči, sama si kriva za sendvič. Prav lahko bi jedla kaj drugega, če bi se oglasila . Pri nas je bila za kosilo sicer makrobiotika (mešana prosena in ajdova kaša z zelenjavnim karijem ), ampak ti bi dobila kaj drugega

tulka

Ta večji, bolni si je poželel za danes špagete s tuno.

A ima kdo kako idejo, kakšno omakco skuham sebi, ker sem na žolčni dieti?

darjao.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti