Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Obara in ajdovi žganci.

Včeraj: ričet s klobaso

Danes: predjed: sprehod po sončku, glavna jed: kuhanje golaža (sem se že vonja najedla)

Jutri: golaž, polenta pa nekakšna solata (še ne vem)

JJ

nedelja: postrv in krompir iz pečice, solata

ponedeljek: ribji polpeti (iz ostanka postrvi), široki rezanci v paradižnikovi omaki

torek: grahova kremna juha, pohani puranji zrezki, francoska solata (mi je takooo zadišala - je nisem jedla od novega leta)

sreda: jota, kruh

danes: ovčarska (oz. pastirska) pita, zeljnata solata

Jutri bodo goveji zrezki (sem jih danes pomotoma vzela iz zamrzovalnika). Verjetno zraven smetanova omaka s suhimi jurčki in pa riž ali široki rezanci, solata.

roža

Isto kot Trixi, vključno s sladico.

mejačka

ravioli z gorgonzolo, za sladico sadna kupa

beva

Ričet

Nena

Danes: kolerabična juha s  , lešnikove palačinke 

breskva

Po dolgem času je bil na vrsti segedin s pire krompirjem.

rrr

Danes bova nekaj na hitro, najbrž kakšne testenine s paradižnikom in baziliko, malo dušene zelenjave (ohrovt poskus št. 2 - št. 1 sem v vnemi hitro skuhati namreč zažgala... ). Dan ni bil za kuho - skoraj prepekla tudi medenjake in pustila na vroči električni plošči kuhinjski prtiček... 

Popoldne okraševanje stanovanje, zvečer pa praznovanje rojstnega dne!!! In odštevanje... še 6 dni in počitnice!!! :)))

LP

Saša

PETEK:

Jota s klobaso:

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti