Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, tisti cinki na tvoji župi so tudi enormno škodljivi, da boš vedel.....

Danes smo jedli enolončnico iz žitaric s klobaso (tolk ejev not, da se polagoma že spreminjajo v G - gift) in testeninami. Ker je enega čakala do petih, se je spremenila v močnik. Na koncu pa smo se nabasali s kakijem.

lp

cervus

Danes sem dvakrat pripravila kosilo. Je pač tako. Drugo je bilo bolje in lepše:

Svinski file v smetanovi omaki, štruklji, solata in sirov zavitek z rozinami v rimskem loncu. Super zadeva.

Danes: piščančji s  in testeninam, mešana solata

breskva

pri nas danes: praženi riževi rezanci, kitajsko zelje v solati, za posladek je poskrbel Miklavž

beva

Danes pri nas: krompirjeva musaka, zraven pa 3 vrste radiča.

rosie

Danes bolj zelenjavno obarvano kosilo: dušen ohrovt, ostanek blanširane špinače od včeraj, zelena solata s tuno, pekorino in mocarela. Svež kruh :)

Saša

Očitno so dnevi štrukljev, saj smo jih tudi mi imeli včeraj za kosilo, zraven pa seveda mešan kompot.

Danes pa bo juha s palačinkami, makaronovo meso z veliko zelenjave in zelena solata. Aja, pa štrudelj je tudi za posladkat.

bosa

Grahova godla, pojma nimam kako se ta jed pravilno imenuje, vsebuje kuhan fižol, riž, ki se kuha v istem loncu, pa kralj živali noter stopi (), brez E-jev je itak čist zanič, poleg deci domače jurke.

Začetnica

Včeraj so bili za kosilo slivovi cmoki in kompot, danes sem imela v mislih hrenovke v listnatem testu... a sem testo pozabila dat ven iz skrinje. 

tarinca

Danes francoski krompir za moje in seveda solata

Zame dušen file, krompir, rdeča pesa

darjao.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti