Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: kuhan stročji fižol / pečene rebrce, kruh, zelena solata... Za sladico ledena kava / sadna solata (melona, breskve, marelice, rdeč ribez)

Jutri: pečen odojek, pečen krompirček, zelena solata / bučkini polpeti z jogurtovo omako (navadni jogurt+majoneza+gorčiča+sol+poper+drobnjak+tabasco)

Petya

Včeraj- rižota s svinjino, solata zelena- rdeča

Danes- jeeee prve letošnje bučke- pečene in sir za žar, zelena solata

Jutri pa špinača in pire

katti

sreda: krompirjevo-korenčkovo-grahova juha z jajčnimi štruklji, domač sladoled

Julija

Elaphus, tudi jaz sem bogato poplačana za svoje delo na vrtu. Nocoj sem nabrala svojo prvo vrečko nizkega fižola, bučke se množijo, solate na pretek, blitva. Midva pa sama, poleg tega je mož podoben Mamimii, ki ima od vse zelenjave najraje meso. Tako, da za jutri ni skrbi za kosilo. Nisem vedela, da je košček zemlje taka sreča in veselje. In doma pridelana zelenjava vredna čistega zlata.

naor

Danes prilagajanje vročini :) 

melcii

Jutri paradižnikova juha, kuskus z zelenjavo (bučke, jajčevci, paradižnik, paprika, čebula), zelena solata.

Začetnica

SREDA:

Kaj potem, če je bila sladica pred kosilom. Sva mogla probat rezultate "poletne šole kuhanja": čokoladni sufle

...in potem brzinsko kosilo: puranji zrezrek (paniran s kosmiči, pečeno v pečici), paradižnik, paprika ter kumarice z jogurtom:

Pozdravček!

pon:  pire krompir, špinača, paniran osličev file

tor:   svijnski kotleti, kruh, paradižnikova solata

sre:   polentina tortica in morska rižota

beva

Danes: ena taka gosta juhasta reč, čorba menda: na čebuli in česnu popraženo meso, krompir, bučke, blitva, paradižnik. Začinjeno (lovor, rožmarin, poper, sol) in malo oplemeniteno s smetano.

rimljanka

Riž, narejen po babičinem receptu (ampak je hči, se pravi vnukinja, rekla, da ni čisto tak, kot ga babi naredi) in pohan zrezek. Malo enolončnice od včeraj in spet sladoled.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti