Danes: zelenjavna juha, prosena kaša s slivami
breskva
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Danes: zelenjavna juha, prosena kaša s slivami
breskvaČevapčiče in kumarično solato so si privoščili z borovničevim džemom ![]()
Čisto nefotogenično
, o okusih ne bi...
ežoj, kako si pa pripravil današnjo ribo in komu je pripadel rep
?
beva, iz česa je bila polentina tortica? ![]()
lp
mzm
Mzm: Dam pečt krompir, čez pol ure dam ribo na krompir ( v tem primeru cipl ), čez petnajst minut ribo obrnem in čez petnajst minut je vse pripravljeno. ( kakorkoli obrneš, ni ga čez peskado frito ali pu domače fry fish ). Pekač je tolk velik, da zmeraj moram odsekat rep.
nisem beva, vendar trikrat lahko ugibaš iz česa je polentina tortica ( katera reka je pod savskim mostom ).
ežoj
| ežoj je napisal/a: |
Mzm: Dam pečt krompir, čez pol ure dam ribo na krompir ( v tem primeru cipl ), čez petnajst minut ribo obrnem in čez petnajst minut je vse pripravljeno. ( kakorkoli obrneš, ni ga čez peskado frito ali pu domače fry fish ). Pekač je tolk velik, da zmeraj moram odsekat rep. nisem beva, vendar trikrat lahko ugibaš iz česa je polentina tortica ( katera reka je pod savskim mostom ).
|
Ta je čist lahka. Pišenca, seveda.
nolaVčeraj: pečen krompir v pečici, sv. pečenka, zelena solata.
Za danes se mi še niti ne sanja približno, kaj bo.
BalenkaTorek: pizza (ni bila domača
ampak je bila suuuuper
)
Sreda: skutini svaljki v omaki iz mletega mesa, zelena solata (na obisku)
Četrtek: pire in zrezki v kvazi-gobovi omaki (juha iz vrečke), zelena solata (na obisku)
Saj je bilo okusno, ampak komaj čakam, da spet začnem sama kuhati
me že kar prsti srbijo, še posebej, ker sem dobila novo kuharico (knjigo)![]()
Danes: makaronflajš, zelena solata (zaradi pomanjkanja časa naročila doma
)
PETEK:
"Brezimeni krožnik" (govedina, zelenjava, šampinjoni, kaša, krompir - z dodatkom kisle smetane)
V glavnem, da je na žlico

Pozdravček!
Pri nas doma bi temu rekli "užupkrompir". Izgleda zelo lepo dragička, in kar sline se mi cedijo. Sem pa še v službi.
Dober tek želim vsem, ki že kosijo.
darcy1
Miškazmoke, važn da je polenta
paradižnik, paprika, sirček, parmezan : če ni drugega je tudi samo s tem dobro
četrtek: kremna špinača, pire krompir, jajce na oko, za moške hrenovke, zelena solata
petek: krompirjev golaž, pz polžki, zelena solata, za moški del še kuhan šink, pz kruh
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Pecivo iz bučk