Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: zelenjavna juha, prosena kaša s slivami

breskva

Čevapčiče in kumarično solato so si privoščili z borovničevim džemom

Čisto nefotogenično , o okusih ne bi...

ežoj, kako si pa pripravil današnjo ribo in komu je pripadel rep ?

beva, iz česa je bila polentina tortica?

lp

mzm

Mzm: Dam pečt krompir, čez pol ure dam ribo na krompir ( v tem primeru cipl ), čez petnajst minut ribo obrnem in čez petnajst minut je vse pripravljeno. ( kakorkoli obrneš, ni ga čez peskado frito ali pu domače fry fish ). Pekač je tolk velik, da zmeraj moram odsekat rep.

nisem beva, vendar trikrat lahko ugibaš iz česa je polentina tortica ( katera reka je pod savskim mostom ).

ežoj

ežoj je napisal/a:

Mzm: Dam pečt krompir, čez pol ure dam ribo na krompir ( v tem primeru cipl ), čez petnajst minut ribo obrnem in čez petnajst minut je vse pripravljeno. ( kakorkoli obrneš, ni ga čez peskado frito ali pu domače fry fish ). Pekač je tolk velik, da zmeraj moram odsekat rep.

nisem beva, vendar trikrat lahko ugibaš iz česa je polentina tortica ( katera reka je pod savskim mostom ).

ežoj

Ta je čist lahka. Pišenca, seveda.

nola

Včeraj: pečen krompir v pečici, sv. pečenka, zelena solata.

Za danes se mi  še niti ne sanja približno, kaj bo.

Balenka

Torek: pizza (ni bila domača ampak je bila suuuuper)

Sreda: skutini svaljki v omaki iz mletega mesa, zelena solata (na obisku)

Četrtek: pire in zrezki v kvazi-gobovi omaki (juha iz vrečke), zelena solata (na obisku)

Saj je bilo okusno, ampak komaj čakam, da spet začnem sama kuhati me že kar prsti srbijo, še posebej, ker sem dobila novo kuharico (knjigo)

Danes: makaronflajš, zelena solata (zaradi pomanjkanja časa naročila doma)

JJ

PETEK:

"Brezimeni krožnik" (govedina, zelenjava, šampinjoni, kaša, krompir - z dodatkom kisle smetane)  

V glavnem, da je na žlico  

Pozdravček!

Pri nas doma bi temu rekli "užupkrompir". Izgleda zelo lepo dragička, in kar sline se mi cedijo. Sem pa še v službi.

Dober tek želim vsem, ki že kosijo.

darcy1

Sporočilo je spremenil(a) darcy1 dne 01. 2011 13:13

Miškazmoke, važn da je polenta  paradižnik, paprika, sirček, parmezan : če ni drugega je tudi samo s tem dobro

beva

četrtek: kremna špinača, pire krompir, jajce na oko, za moške hrenovke, zelena solata

petek: krompirjev golaž, pz polžki, zelena solata, za moški del še kuhan šink, pz kruh

Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti