Danes: Ražnjiči s tofujem, bučkami in paradižnikom, paradižnikova solata
Vesnuska
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Danes: Ražnjiči s tofujem, bučkami in paradižnikom, paradižnikova solata
VesnuskaDanes: piščanec na sečuanski način, riž z jajc, zelena solata, enostavna višnjeva torta.
Filan piščanec, pečen krompir, paradižnikova solata.
NenaPri nas pa
včeraj: zeljne krpice, solata, za pop in danes tiramisu
danes: polpeti iz mletega mesa, popečene bučke, solata
jutri se pa pustim presenetiti - kuha hči
tabuDanes pri meni: čist mal rezancev s pestom in paradižnikova solata.
bo bolj
, a malo kasneje.
Chili con seitan (vege različica Chili con carne).
Vesnuskanedelja: goveja juha, govedina iz juhe, smetanov hren, mlad pečen krompir, zeljna solata. Za posladek skutino-borovničev zavitek, na vrh pa še domači krofi - ja, vem, ni ravno njihova "sezona", ampak meni so tako zadišali, da sva se jih z mamo kar lotili. Nastalo je tole:

danes: goveja juha, špageti po bolonjsko, zelena solata, ostanek borovničevega zavitka od včeraj
jutri: zelenjavna lazanja, zelena solata.
jutiTenstani jurčki s kruhom, skutno borovničev štrudel. Potem še
in rahla slaba vest, ker sem se malo preveč pregrešila.
Juti, krof je pa res lep, pravi fotomodel!
![]()
En grozotno pekoč golaž s tarhonjo in kruhom, da bi ublažili pekoč občutek, smo pa zmazali še melono.
lp
cervusMatr,
tist krof od juti do sem diši!
Pri meni danes:
Narejeno je po " receptu " mi querida amige, le, da sem ga mal prilagodil: namesto trsnega sladkorja sem dal sol, mlete mandlje sem kar spustil, namesto smetane olje, namesto koruze pa riž, cimet šparam za jutri, da ga poštupam po ribi ( uf, kolk bo to fajn, se že veselim ), pa brez šejtana.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Suzanine palačinke