Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Ražnjiči s tofujem, bučkami in paradižnikom, paradižnikova solata

Vesnuska

Danes: piščanec na sečuanski način, riž z jajc, zelena solata, enostavna višnjeva torta.

breskva

Filan piščanec, pečen krompir, paradižnikova solata.

Nena

Pri nas pa

včeraj: zeljne krpice, solata, za pop in danes tiramisu

danes: polpeti iz mletega mesa, popečene bučke, solata

jutri se pa pustim presenetiti - kuha hči

tabu

Danes pri meni: čist mal rezancev s pestom in paradižnikova solata. bo bolj , a malo kasneje.

Vanja

Chili con seitan (vege različica Chili con carne).

Vesnuska

nedelja: goveja juha, govedina iz juhe, smetanov hren, mlad pečen krompir, zeljna solata. Za posladek skutino-borovničev zavitek, na vrh pa še domači krofi - ja, vem, ni ravno njihova "sezona", ampak meni so tako zadišali, da sva se jih z mamo kar lotili. Nastalo je tole:

danes: goveja juha, špageti po bolonjsko, zelena solata, ostanek borovničevega zavitka od včeraj

jutri: zelenjavna lazanja, zelena solata.

juti

Tenstani jurčki s kruhom, skutno borovničev štrudel. Potem še in rahla slaba vest, ker sem se malo preveč pregrešila.

Juti, krof je pa res lep, pravi fotomodel!

naor

En grozotno pekoč golaž s tarhonjo in kruhom, da bi ublažili pekoč občutek, smo pa zmazali še melono.

lp

cervus

Matr,

tist krof od juti do sem diši!

Pri meni danes:

Narejeno je po " receptu " mi querida amige, le, da sem ga mal prilagodil: namesto trsnega sladkorja sem dal sol, mlete mandlje sem kar spustil, namesto smetane olje, namesto koruze pa riž, cimet šparam za jutri, da ga  poštupam po ribi ( uf, kolk bo to fajn, se že veselim ), pa brez šejtana.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti