Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Ražnjiči s tofujem, bučkami in paradižnikom, paradižnikova solata

Vesnuska

Danes: piščanec na sečuanski način, riž z jajc, zelena solata, enostavna višnjeva torta.

breskva

Filan piščanec, pečen krompir, paradižnikova solata.

Nena

Pri nas pa

včeraj: zeljne krpice, solata, za pop in danes tiramisu

danes: polpeti iz mletega mesa, popečene bučke, solata

jutri se pa pustim presenetiti - kuha hči

tabu

Danes pri meni: čist mal rezancev s pestom in paradižnikova solata. bo bolj , a malo kasneje.

Vanja

Chili con seitan (vege različica Chili con carne).

Vesnuska

nedelja: goveja juha, govedina iz juhe, smetanov hren, mlad pečen krompir, zeljna solata. Za posladek skutino-borovničev zavitek, na vrh pa še domači krofi - ja, vem, ni ravno njihova "sezona", ampak meni so tako zadišali, da sva se jih z mamo kar lotili. Nastalo je tole:

danes: goveja juha, špageti po bolonjsko, zelena solata, ostanek borovničevega zavitka od včeraj

jutri: zelenjavna lazanja, zelena solata.

juti

Tenstani jurčki s kruhom, skutno borovničev štrudel. Potem še in rahla slaba vest, ker sem se malo preveč pregrešila.

Juti, krof je pa res lep, pravi fotomodel!

naor

En grozotno pekoč golaž s tarhonjo in kruhom, da bi ublažili pekoč občutek, smo pa zmazali še melono.

lp

cervus

Matr,

tist krof od juti do sem diši!

Pri meni danes:

Narejeno je po " receptu " mi querida amige, le, da sem ga mal prilagodil: namesto trsnega sladkorja sem dal sol, mlete mandlje sem kar spustil, namesto smetane olje, namesto koruze pa riž, cimet šparam za jutri, da ga  poštupam po ribi ( uf, kolk bo to fajn, se že veselim ), pa brez šejtana.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti