Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Velika skleda zmešane solate (pospravljanje hladilnika) in bež izvedba makovega biskvita :

lp

Aja, juti, krof je pa tako nesramno lep

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 27. 2011 19:11

ežoj je napisal/a:

Narejeno je po " receptu " mi querida amige, le, da sem ga mal prilagodil: namesto trsnega sladkorja sem dal sol, mlete mandlje sem kar spustil, namesto smetane olje, namesto koruze pa riž, cimet šparam za jutri, da ga  poštupam po ribi ( uf, kolk bo to fajn, se že veselim ), pa brez šejtana.

ežoj

evo, pa je obupal in pozabil na rdeče olive...

Ognjič

ponedeljek: pašta fižol, sveže pečen kruhek iz mešanice mok in pz ovsenih kosmičev

torek: mesno - gobova rižota, zelena solata s fižolom

Julija

Vrag si ga vedi, Ognjič, če z ženske strani tudi kaj zaleže! Evo, za vsak slučaj (pa še del današnje solate je):

lp

mzm

Sem prenesla mami pohvale glede krofa - vendarle je ona najbolj zaslužna za končni izdelek - jaz sem pri celem procesu menda dobra samo za "kroglanje" = valjanje testa med dlanmi.

juti

Danes: zelenjavna juha, čokoladne palačinke z malinami

breskva

Juti vaja dela mojstra!!

Jaz se včasih znal speči jajca pa basta,potem pa pride potreba pa se vsega lepo počasi naučiš....

Danes zabeljen stročji fižol in krompir.

polarbear
Piščančji frikase z veliko srčki artičok in gobicami, rezanci. Ker sem na obisku, so me prosili za malinino pito. sem z veseljem ustregla, kaj pa drugega. Vanja

TOREK:

Puranji ragu, rizi-bizi; zelena solata:

Pozdravček!

Italianska solata(bel fižol, pesto, mocarela, paradižnik).

Vesnuska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti