Velika skleda zmešane solate (pospravljanje hladilnika) in bež izvedba makovega biskvita :
lp
Aja, juti, krof je pa tako nesramno lep ![]()
mzm
Velika skleda zmešane solate (pospravljanje hladilnika) in bež izvedba makovega biskvita :
lp
Aja, juti, krof je pa tako nesramno lep ![]()
mzm
| ežoj je napisal/a: |
Narejeno je po " receptu " mi querida amige, le, da sem ga mal prilagodil: namesto trsnega sladkorja sem dal sol, mlete mandlje sem kar spustil, namesto smetane olje, namesto koruze pa riž, cimet šparam za jutri, da ga poštupam po ribi ( uf, kolk bo to fajn, se že veselim ), pa brez šejtana. ežoj |
evo, pa je obupal in pozabil na rdeče olive...![]()
![]()
![]()
ponedeljek: pašta fižol, sveže pečen kruhek iz mešanice mok in pz ovsenih kosmičev
torek: mesno - gobova rižota, zelena solata s fižolom
JulijaVrag si ga vedi, Ognjič, če z ženske strani tudi kaj zaleže! Evo, za vsak slučaj (pa še del današnje solate je):
lp
mzmSem prenesla mami pohvale glede krofa - vendarle je ona najbolj zaslužna za končni izdelek - jaz sem pri celem procesu menda dobra samo za "kroglanje" = valjanje testa med dlanmi. ![]()
Danes: zelenjavna juha, čokoladne palačinke z malinami
breskvaJuti vaja dela mojstra!!
Jaz se včasih znal speči jajca pa basta,potem pa pride potreba pa se vsega lepo počasi naučiš....
Danes zabeljen stročji fižol in krompir.
polarbearTOREK:
Puranji ragu, rizi-bizi; zelena solata:

Pozdravček!
Italianska solata(bel fižol, pesto, mocarela, paradižnik).
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Pirini svaljki s pršutom