Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mlinci, pečen piščanec in zelena solata

Balenka

Danes: polnjene bučke + solata

MissLady

Včeraj: pašta s tuno, zelena solata

danes: polpete iz cuket, zelena solata

Vijavaja

Jajčna omleta s porom in dimljenim sirom, ržen kruh, paradižnikova solata s čebulo.

cobiss

Pri meni danes, katastrofa, vse nekaj pozabim, najprej sem pozabil kupit  črne olive, potem pozabim ribo poštupat s cimetom ( pa tolk sem se veselil ), tega mi mi querida amiga ne bo mogla oprostit, ravno tako proxima, pa Vanja............:

danes je bil čapi ( sosedov ) na obisku, muce ga pa niso nič bile vesele:Pa kako sem mogel pozabit  olive in cimet?

ežoj

Ja, ežoj, zamisli se, pozabljivost je eden od znakov staranja (al pa določene profesije ).......

rimljanka

V tej vročini smo se odločili (am, no, brez demokracije je padla ta odločitev) za hladno:

kuskus, pečeni melancani, olive, skleda zelenega radiča (pojma nimam, kateri tajo)

in breskve

ežoj, pa daj, povej že po pravici, kdo ti je vse črne olive požrl ( ne mislim Čapija)

lp

mzm

Jaz sem pa danes važna ko strela: prosim lepo, po triindvajsetih letih enolončnica iz domačega vijoličnega stročjega fižiola (najprej je sicer zgledalo precej nagravžno, ker je bil skoraj črn, ampak po petih minutah kuhanja je spremenil barvo v normalno zeleno - sin je rekel škoda), domačega krompirja, domačega boba (nikoli več ga ne bom sadila - tako slab pridelek, da me kar glava boli  ), domačega korenja, domačih bučk in kupljenega graha . drugo leto posadim tudi tega. Bila je dobra. Za posladek - ananasov in metin sladoled.

lp

P.s. sem zgoraj zapisala, da ne bom več sadila boba. Pa ga verjetno bom še, ko pa je tako dober - sicer malo trša lupina, ampak sredica zelo dobra.

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 29. 2011 17:29

Danes: pohan sir in mešana solata (paradižnik, kumarce, paprika, čebula).

Jannaa

Danes: piščančji žur malo drugače, pečen kifelčar, solata iz stročjega fižola, borovnice.

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti