Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mlinci, pečen piščanec in zelena solata

Balenka

Danes: polnjene bučke + solata

MissLady

Včeraj: pašta s tuno, zelena solata

danes: polpete iz cuket, zelena solata

Vijavaja

Jajčna omleta s porom in dimljenim sirom, ržen kruh, paradižnikova solata s čebulo.

cobiss

Pri meni danes, katastrofa, vse nekaj pozabim, najprej sem pozabil kupit  črne olive, potem pozabim ribo poštupat s cimetom ( pa tolk sem se veselil ), tega mi mi querida amiga ne bo mogla oprostit, ravno tako proxima, pa Vanja............:

danes je bil čapi ( sosedov ) na obisku, muce ga pa niso nič bile vesele:Pa kako sem mogel pozabit  olive in cimet?

ežoj

Ja, ežoj, zamisli se, pozabljivost je eden od znakov staranja (al pa določene profesije ).......

rimljanka

V tej vročini smo se odločili (am, no, brez demokracije je padla ta odločitev) za hladno:

kuskus, pečeni melancani, olive, skleda zelenega radiča (pojma nimam, kateri tajo)

in breskve

ežoj, pa daj, povej že po pravici, kdo ti je vse črne olive požrl ( ne mislim Čapija)

lp

mzm

Jaz sem pa danes važna ko strela: prosim lepo, po triindvajsetih letih enolončnica iz domačega vijoličnega stročjega fižiola (najprej je sicer zgledalo precej nagravžno, ker je bil skoraj črn, ampak po petih minutah kuhanja je spremenil barvo v normalno zeleno - sin je rekel škoda), domačega krompirja, domačega boba (nikoli več ga ne bom sadila - tako slab pridelek, da me kar glava boli  ), domačega korenja, domačih bučk in kupljenega graha . drugo leto posadim tudi tega. Bila je dobra. Za posladek - ananasov in metin sladoled.

lp

P.s. sem zgoraj zapisala, da ne bom več sadila boba. Pa ga verjetno bom še, ko pa je tako dober - sicer malo trša lupina, ampak sredica zelo dobra.

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 29. 2011 17:29

Danes: pohan sir in mešana solata (paradižnik, kumarce, paprika, čebula).

Jannaa

Danes: piščančji žur malo drugače, pečen kifelčar, solata iz stročjega fižola, borovnice.

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti