Danes: testenine s šampinjoni in beluši, solata iz stročjega fižola. Popoldan pa še ledena kavica in red and white coolies
breskva
Danes: testenine s šampinjoni in beluši, solata iz stročjega fižola. Popoldan pa še ledena kavica in red and white coolies
breskva
kisla juha, princeske po dragičkino:

Začetnica
Včeraj: una čorba od melancan od prejšnjega dne.
Za današnje kosilo bi v ostalih delih prejšnje države rekli " ja(g)nječja kapama ", tukaj rečemo: čorba od blitve:
Olive seveda nisem pozabil, vendar jih nikakor ne morem vrinit.
![]()
![]()
![]()
![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 25. 2011 21:33Danes mediteranska večerja: polnjeni lignji z žara, tabuli in grška solata. Pita od včeraj.
, sprehod s
.
Mi pa po mediteranskem času
, ravnokar: melancan lazanja
lp
mzm
Včeraj:telečja obara(zjutraj)degustacija ,sir,salam , savinjskega želodca,domačega sira (na eni kmetji)popoldan pa še žar kombinacija. Kuhali drugi,zelo dobro.
Danes: juha,piščanec,zelenjava kuhana na pari,solata za sladico zvrnjeno pecivo.
Milži
Pri nas včeraj pražen krompir, ocvrt kosi piščanca, zeljna solata
Danes: goveja juha, polnozrnati svedrčki z mletim mesom in brokolijem, za dodatek še mocarela, mešana
solata
Jutri: tortelini z ricoto in špinačo, sirova omaka, kumare v solati
Torek: musaka, solata
Sreda: špinača, pire krompir, hrenovke, solata
Pečena rebrca s krompirjem, nafrfuljena endivija, kuhana blitva, metina potica. Slikce mogoče sledijo (al pa tud ne, če jedi ne bodo fotogenične).
lp
cervusDanes: kremna gobova juha, pomfri, zelenjavni zrezki in solata.
JannaaPrvi letošnji brokoli v paradižnikovi omaki

In moja verzija Belokranjske pogače

polarbear
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči