Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes puranja jetrca s prilogami:

sladkal sem se med obrokom in pol ( in se še kar ) z vino tinto.

jade, tiste slike so v eni drugi temi.

Matr, zdej bi že bil čas da eno žensko ujamem, zadnjič mi  poskus s burekom ni uspel, bom pa sedaj štartal na preizkušeno metodo: vonj po moškem.

ežoj

A stem belim "drobižem" na desni strani krožnika? Odličen začetek, manjka le še vonj po "švicu" .... mamamia

mamamia

Pri nas včeraj in danes:

- so imeli vsak svojo Čorbus mulus

- sebi sem privoščila menu Ignorantus

Posladek:

- en klin višje na lestvici zdravega egoizma

Ežojči, mi dopade tista oliva tam na kupčku...

japaja

eno mjih naljubših kosil, višek kreativnosti in iznajdljivosti za štedilnikom, ki požene v višave: juha iz vrečke, malo zdrobovih, malo mesnih cmočkov, gotovo v desetih minutah:

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. 2011 19:19

Ker smo praznovali rojstni dan sem jaz poskrbela samo za sladico!Lepo prosim,da se dame,ki delajo čudo narave iz tort ne smejejo moji uetnini!!! Do sedaj sem trenirala in studirala kako narediti super torto!Sedaj ko to obvladam pa se bom posvetila še dekoracijam!JAGODE na vseh področjih!Prve na domačem vrtu!

nejčica

Še enkrat več smo imeli zelenjavno mineštro in en krožnik, ne vem imena

ter jagode s češnjami.

japaja, imaš recept ?

pinka, upam, da je razstrupljanje uspelo

lp

p.s. nejčica,

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 12. 2011 19:36

Nejčica prekrasne tortice so.

jade

Nejčica, se strinjam z jade, sveže, pomladno, res zelo, zelo lepo. Čisto po mojem okusu.

Danes: piščančji medlajončki, svedrčki z omako iz bučk, paradižnika, parmezana in smetane, zelena solata, kasneje še jabolčni zavitek (iz domačega testa).

rimljanka

Nejčica lepe torte. 

Četrtek: makaroni s tuno, kuhani šparglji, berivka.

breskva
Danes:zelenjavna juha,hrenovke,berivka. Jutri:makaronovo meso ,za solato mlado zelje s fižolom. Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti