Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evo, naš posladek!!! Sem  morala naš pomladek (3 in 5 let) ovekovečit, kako pridno sta trgala liste melise, da si posušita za čaj. Tudi smrekove vršičke smo hodili nabirat in ker sta bila pridna, sem jima naredila kape iz kostanjevih listov. Prav luštno nam je bilo.

Sem pa že tudi sama razmišljala kot Ežoj, da bi prenehala objavljat mojo kuharijo, ker se tud ponavljam. Tako kot je pri Ežoju na jedilniku pogosto riba, je pri nas fižol in za marsikogar verjetno totalno brezveze. Ne vem, bom še razmislila. Je pa zanimivo, kako ima vsaka kuhinja svojo priljubljeno jed, ki se res pogosto znajde na mizi. Tako pač je.

En posladkan pozdrav!

irenakr

lp

cervus

torek: špageti bologneze iz pečice (Knorr je kuhal, pa niti ni bilo slabo), skleda berivke

sreda: kremna juha iz špargljev, čevapčiči, zelenjavni riž, berivka

Julija
Danes: spet tista Nicoise solata, spet brez zelenega fizola. Ja, moja restavracija doma naredi dosti boljšo, sem se odločila, da je tukaj ne naročam več. Ampak, pivo je bilo samo nekaj več kot 2Eura, v super družbi in lepim razgledom. Za poobedek sivkin sladoled. Komaj čakam, da naredim enako odišavljen Creme Brulee. Hvala, Matejac. Vsem ostalim Vanja

včeraj smo jedli:  raviole s satarašem in berivko

danes pa bo: enolončnica in kruh

beva

SREDA:

Kurja juhica z grahom in korenčkom; piščančji file na "roštilj-tavi", tribarvna paprika in melancan na mladi čebuli; polenta s skuto; zelena solata:

Pozdravček!

sobota: mešano meso z žara, svež "morski kruh", paradižnikova solata

nedelja: kotleti z žara, pečen krompir, rukola in motovilec, za sladico moooočna Krčka burja

ponedeljek: golaž, polenta, rdeča pesa v solati, mafini

torek: makaronovo meso, zelena solata

sreda: pečen piščanec s krompirjem, zelena solata

karnak

Danes: riž z beluši, korenčkom in mladim grahom, naravni zrezki, berivka

danes: golaž in polenta

jutri pa sardelce s pomfrijem in solata

tanjaj

marelični cmoki, jabolčni kompot.

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti