Danes: piščančjo-zelenjavna rižota in zelena solata.
Breskva, hvala za pohvale prtička
.
Danes: piščančjo-zelenjavna rižota in zelena solata.
Breskva, hvala za pohvale prtička
.
Sedim v jedilnici za lepo vreme, po kosilu, da se mal " ulegne " :
( tukaj me ni videti, sem na drugi strani fotoaparata ), pa nobenega miru, ptiči se derejo za znoret, sploh ne vem, kako naj jih pomirimi, Veliko se jih pride zahvalit za semenje po zimi, druge se derejo kar tako.
A ja, če je po kosilu, pol je bilo tudi kosilo. Naj vam bo, sem ter tja vam dovolim, da pokukate na moj krožnik, sam prosim ne roko pružat, da mi kaj sunete s krožnika, bom vas s vilico zbodel. Vzamem si pravici, da sem ter tja tudi manjkam ( v glavnem, če bi bilo treba zaradi fotografiranja preveč mizo pospravljat, ma sam se hecam, pri meni je zmeraj vse pospravljeno v nulo ( kot bi bomba padla, bi rekla kakšna žlehtnoba, ki jih srečom tukaj ni )). Torej, danes grem mim vaškeg ribnika, mal sem imel v mislih srdele, pa jih niso nič izvlekli, izvlekli so brancine, dva sta šla z mano, en je končal na krožniku, drugi v zmrzovalniku:
tam iz tistega listja na vodi me je ena žaba nenehno opazovala, pa sploh ne vem, a je CIA ali KGB.
Grem pa zunak pogledat če se je dretje kaj umirilo, če se bo dalo še kaj prebrat ( saj veste, junijski izpiti se bližajo, jaz pa za nameček sploh nisem hodil na predavanja ). Ja, kaj pa čmo, tako je študentsko življenje ( matr, bi se mi ena žurka prilegla ).
ežojv nedeljo: rižota s šparglji in piščančja nabodala,
v ponedeljek: špargljeva frtalja
torek: lidlova lazanja
![]()
![]()
danes: tunina omaka s testeninami![]()
ežoj,
a knjigo na kateri so očala je pa Ekonomska fakulteta izdala???? Mogoče je celo Uvod v zgodovino ekonomske misli?
. Samo ugibam...
vida,
ma kje pa, jaz ti berem kamo sutra ( od Vatsje Jana ), to je moj domet, za fax pa moram pripravit en seminar in nekaj drugega prebrat:
Levo je kultna knjiga guruja kapitalizma, po moje " serje klamfe " ( tako po domače rečemo v naši vasi ), verjetno ne bom prebral do konca, na desni, knjiga je enkratna, sem brez besed, jaz sem je dobil v darilo, sem je že enkrat prebral, sedaj berem drugič. Kongratuliram da si pošinila.
Sreda: porova enolončnica, palačinke z orehi in smetano.
breskvavauuu bravo jaz, se pravi, da še dobro vidim. Sicer pa knjigo poznam po službeni dolžnosti, imam vsak dan opravka z njo in podobnimi
.
Ja izpitni roki se bližajo, tako da kar dobro preštudiri, ko pa prideš na izpit, pa častim
,
v našem bifeju žal nimajo
Ežoj daj še tisto "šavje" tam desno malo bližje poslikaj...
jade
Evo, jade, za tebe ( saj smo še kar v temi, ni smetenje, to bo enkrat za kosilo ):
nič posebnega, krompir ( moram ga zasut ) zadaj je grah in blitva, slabo se vidi. Jaz sem doma v alpah in pri meni vse zamuja za enih deset do petnajst dni.
ežoj, ti kar manjkaj kdaj pa kdaj, bistvo, da ne zmanjkaš! (kot na primer morska medvedka, pinka...
)
Pa uni ptiči, ki se derejo kar tako, po moje se ti vnaprej zahvaljujejo za povabilo na zimovanje ![]()
Danes je bila reciklaža mase za polpete
skleda berivke in črešnji
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Indijska vegetarijanska skleda